Libnet.ro
UNICEF

18:15

Anuntul surpriza al meteorologilor. Prognoza METEO pentru urmatoarele 4 saptamani

Antena3 Antena3,
Anuntul surpriza al meteorologilor. Prognoza METEO pentru urmatoarele 4 saptamani

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis vineri prognoza meteo pe urmatoarele patru saptamani. Potrivit meteorologilor, temperaturile vor fi mai mari fata de cele normale pentru aceasta perioada. continuă pe Antena3

Prognoza meteo pentru 4 saptamani. Cum va fi vremea in Romania pana la finalul lunii octombrie

Meteorologii au emis prognoza pentru urmatoarele patru saptamani. in Romania vremea se anunta calda, in cea mai mare parte a teritoriului, insa local se vor semnala averse si ploi, scrie.

VREMEA. Prognoza meteo a fost actualizata. Ce se intampla cu vremea pana marti

Prognoza meteo. Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis vineri prognoza meteo pe urmatoarele patru zile. Potrivit meteorologilor, temperaturile vor fi mai mari fata de cele normale pentru aceasta perioada. Nu vor lipsi din peisaj nici ploile.

Prognoza meteo: Cum se anunta vremea in urmatoarele 4 saptamani. Cat va ploua

Vremea anormala pentru data din calendar. Urmeaza patru saptamani calduroase, dar cu plo. iAdministratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis vineri prognoza meteo pe urmatoarele patru saptamani si anunta in general temperaturi mai mari fata de cele normale perioadei. in prima saptamana va ploua mult in centru si vest.

Prognoza meteo, azi, 02 octombrie 2020. Valorile termice vor fi in crestere

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie au emis prognoza meteo pentru ziua de vineri, 02 octombrie 2020. Potrivit acestora, astazi, valorile termice, cu precadere cele diurne, vor fi in crestere.

Prognoza meteo: Vremea se schimba in weekend. Ce anunta meteorologii, cand lovesc ploi puternice si unde va ninge

Prima zi a lunii octombrie aduce frig ploi slabe si precipitatii mixte la munte. Maximele nu vor depasi 22 de grade. De vineri insa, vremea incepe sa se incalzeasca. De altfel, conform prognozei Administratiei Nationale de MeteorologiceANM), in urmatoarele patru saptamani, temperaturile vor mai mari decat cele normale, iar ploile abundente vor lovi toate regiunile.

Prognoza meteo: Cand vine toamna adevarata. Cat de frig se anunta, ce ne asteapta in luna octombrie

Toamna adevarata isi intra in drepturi. Se raceste in toata tara in urmatoarele doua saptamani, iar ploile vor pune stapanire pe majoritatea regiunilor. Conform Administratiei Nationale de MeteorologieANM), temperaturile minime vor scadea pana la 9 grade Celsius.

Meteo octombrie 2020. Cum va fi vremea in aceasta luna: vin ploile si vijeliile

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie au facut prognoza meteo pentru intreaga luna octombrie. Potrivit prognozei ANM, vremea va fi anormalapentru data din calendar. Asadar, meteorologii anunta patru saptamani calduroase, dar si cu ploi. in prima saptamana va ploua mult in centru si vestul Romaniei. Prognoza meteo ANM pentru luna octombrie 2020. Meteorologii au vesti foarte .

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )