Libnet.ro
UNICEF

00:07

Prognoza meteo pentru 4 saptamani. Cum va fi vremea in Romania pana la finalul lunii octombrie

B1 B1,
Prognoza meteo pentru 4 saptamani. Cum va fi vremea in Romania pana la finalul lunii octombrie

Meteorologii au emis prognoza pentru urmatoarele patru saptamani. in Romania vremea se anunta calda, in cea mai mare parte a teritoriului, insa local se vor semnala averse si ploi, scrie. continuă pe B1

Prognoza meteo: Un val de aer rece loveste Romania. Unde se anunta lapovita si ninsori, cat scad temperaturile

Vremea se raceste tot mai mult, iar la munte se vor semnala precipitatii mixte. Temperaturile maxime nu vor depasi incepand de miercuri 20 de grade. Racirea accentuata se datoreaza unui val de aer rece care ajunge in tara noastra la mijlocul saptamanii.

Prognoza meteo octombrie. Cum va fi vremea la inceput de luna: temperaturi mici in toata tara

Meteorologii au realizat prognoza meteo pentru octombrie, iar vestile nu sunt deloc bune. Iata cum va fi vremea la inceput de luna, conform ANM! Prognoza meteo pentru inceput de octombrie Administratia Nationala de Meteorologie a emis prognoza pentru urmatoarele doua saptamani 28 septembrie 11 octombrie), iar vestile nu sunt dintre cele mai bune. Daca .

VREMEA. Prognoza meteo speciala pentru Bucuresti. Ploi torentiale cu grindina si fulgere, pana in dimineata alegerilor

Prognoza meteo Bucuresti. Vremea se va mentine calda, sambata, dar va deveni instabila si vor fi ploi torentiale, cu grindina si fulgere, in prima parte a noptii de sambata spre duminica, anunta meteorologii.

Prognoza meteo: Cum se anunta vremea in ziua alegerilor. Cat de frig se face si unde mai ploua

Vremea continua sa se raceasca si duminica, 27 septembrie, in ziua alegerilor locale. De ploi nu scapam nici saptamana viitoare. Precipitatii se anunta si la inceputul lunii octombrie, conform prognozei Administratiei Nationale de MeteorologieANM).

Cine nu se intoarce de maine la scoala. E oficial pentru unele clase din Romania

Anunt de interes pentru parinti si elevi! Cine NU se va intoarce de maine la scoala? Autoritatile au decis ce vor face unele dintre clasele din Romania. Iata comunicatul oficial si motivatia acestei decizii pripite! Unele clase din Romania nu se vor mai intoarce de maine la scoala Comitetul pentru Situatii de Urgenta vine cu .

Prognoza meteo, azi, 29 septembrie 2020. La munte sunt prognozate averse sub forma de lapovita si ninsoare

Marti, 29 septembrie, vremea se va raci fata de zilele trecute, iar cerul va fi mai multinnorat. Meteorologii au prognozat ploipe parcursul zileiin majoritatea zonelor tarii, iar noaptea,.

Prognoza meteo Bucuresti: Vreme instabila si temperaturi maxime de 19 grade Celsius, marti si miercuri

Vremea se anunta instabila in Capitala, marti si miercuri, iar valorile termice maxime nu vor depasi 19 grade Celsius, conform Administratiei Nationale de Meteorologie ANM).

Prognoza meteo: Cod galben de ploi insemnate cantitativ in mai multe regiuni ale tarii

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis un cod galben de instabilitate atmosferica temporar accentuata si ploi insemnate cantitativ, valabil pana marti, la ora 12. Astfel ca, in.

Prognoza meteo, azi, 26 septembrie 2020. Cod portocaliu de vreme severa in toate aceste regiuni (FOTO)

Meteorologii anunta vreme instabila, severa in ziua de 26 septembrie 2020. in toata tara au fost emise doua coduri, unui galben si unul portocaliu, pentru instabilitate atmosferica accentuata. Potrivit.

Alerta meteo ANM. Vine prapadul in Romania: cod rosu de inundatii

Hidrologii au emis o avertizare de cod rosu de inundatii pe raurile din judetele Vaslui si Galati. Sunt anuntate depasiri ale cotelor de pericol pe rauri din bazinul hidrografic Elan. Cod rosu de inundatii in Vaslui si Galati. Anuntul hidrologilor Hidrologii au emis un cod rosu de inundatii pe raurile din Galati si Vaslui. Astfel, .

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )