Libnet.ro
UNICEF

05:15

Prognoza meteo: Cand vine toamna adevarata. Cat de frig se anunta, ce ne asteapta in luna octombrie

Adevărul Adevărul,
Prognoza meteo: Cand vine toamna adevarata. Cat de frig se anunta, ce ne asteapta in luna octombrie

Toamna adevarata isi intra in drepturi. Se raceste in toata tara in urmatoarele doua saptamani, iar ploile vor pune stapanire pe majoritatea regiunilor. Conform Administratiei Nationale de MeteorologieANM), temperaturile minime vor scadea pana la 9 grade Celsius. continuă pe Adevărul

Meteo octombrie 2020. Temperaturi de vara in a doua luna de toamna! Cand vine frigul, de fapt

Luna septembrie a fost una calduroasa, doar spre final s-au mai racit temperaturile. Luna octombrie va fi una mai calda in comparatie cu media climatologica normala pentru aceasta perioada. Meteo octombrie 2020 ANM preconizeaza pentru prima parte a lunii octombrie temperaturi scazute, cu precipitatii. Asta in perioada 1-5 octombrie, dupa care temperaturile vor ajunge la .

Prognoza meteo octombrie. Cum va fi vremea la inceput de luna: temperaturi mici in toata tara

Meteorologii au realizat prognoza meteo pentru octombrie, iar vestile nu sunt deloc bune. Iata cum va fi vremea la inceput de luna, conform ANM! Prognoza meteo pentru inceput de octombrie Administratia Nationala de Meteorologie a emis prognoza pentru urmatoarele doua saptamani 28 septembrie 11 octombrie), iar vestile nu sunt dintre cele mai bune. Daca .

Alerta meteo ANM. Vine prapadul in Romania: cod rosu de inundatii

Hidrologii au emis o avertizare de cod rosu de inundatii pe raurile din judetele Vaslui si Galati. Sunt anuntate depasiri ale cotelor de pericol pe rauri din bazinul hidrografic Elan. Cod rosu de inundatii in Vaslui si Galati. Anuntul hidrologilor Hidrologii au emis un cod rosu de inundatii pe raurile din Galati si Vaslui. Astfel, .

Ce ii sperie cel mai mult pe romani cand vine vorba de viitorul lor financiar?

Primul raspuns care imi vine in minte la intrebarea ce ii sperie cel mai mult pe romani cand vine vorba de viitorul financiar este simplu Nu ii sperie nimic, foarte multi se comporta ca si cand viitorul este luminos si nu ar trebui sa isi faca nici un fel de griji in privinta viitorului lor financiar, apropiat sau indepartat. Analizand insa statisticile care indica Romania drept codasa in Europa cand vorbim de educatie financiara si datele care arata ca avem putin peste 400 de mii de romani care au ales sa economiseasca inteligent veniturile suplimentare, imi dau seama ca realitatea este de fapt alta: nivelul de constientizare a importantei economisirii este unul relativ scazut, mai ales in ceea ce priveste romanii cu varsta sub 35 de ani.

Vine toamna! Avertizare meteo: Temperaturile scad in Bucuresti pana la 10 grade

Agentia Nationala de Meteorologie a emis miercuri o prognoza speciala pentru Bucuresti, anuntand ca vremea se va raci si se vor inregistra temperaturi minime de 10 grade.

Prognoza meteo pentru 4 saptamani. Cum va fi vremea in Romania pana la finalul lunii octombrie

Meteorologii au emis prognoza pentru urmatoarele patru saptamani. in Romania vremea se anunta calda, in cea mai mare parte a teritoriului, insa local se vor semnala averse si ploi, scrie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )