Libnet.ro
UNICEF

18:30

Anuntul TRIST care a SOCAT pe toata lumea: Din pacate, este vorba despre Smiley...

B1 B1,
Anuntul TRIST care a SOCAT pe toata lumea: Din pacate, este vorba despre Smiley...

In ciuda eforturilor uriase pe care le face, Smiley nu primeste niciun leu pentru traditionalul spectacol anual de la Arenele Romane. Din acest motiv, el ajunge uneori in conflict cu fratele sau, Filip, care e. continuă pe B1

Anuntul trist a fost facut: Din pacate este vorba de indragita cantareata Cornelia Catanga...

Cornelia Catanga, in varsta de 60 de ani, a ajuns zilele trecute, la Spitalul de urgenta pentru boli oftalmologice din Bucuresti, cu tensiune oculara. Nu mai vedeam bine, ma durea capul ingrozitor. Am.

Dacia a facut ANUNTUL care a uimit pe toata lumea: SOFERII care circula in Anglia TREBUIE sa stie ca...

Dacia a anuntat ca a devenit principalul partener al Ligii Engleze de Rugby. Parteneriatul este valabil pentru patru ani. Dacia va fi de acum prezenta nu doar pe tricourile ligii, dar si pe tricourile.

SOC in televiziune! Cabral a facut ANUNTUL TRIST: A venit sa ma ia in CONGO! Ce se va intampla cu EMISIUNEA

Cabral Ibacka nu se sfiieste sa vorbeasca despre originile sale si despre trauma prin care a fost nevoit sa treaca in copilarie. De-a lungul timpului, acesta a scris pe blogul sau personal diferite ep.

Din pacate este adevarat: ANTONIA a fost inlocuita! Ce decizie a luat acum ALEX VELEA...

Vincenzo Castellano, fostul partener de viata al Antoniei, are o noua iubita romanca, total diferita de fosta sa sotie. Anuntul are loc in contextul in care Vincenzo se pare ca incearca sa mearga mai.

BOMBA! Ce se intampla cu emisiunea ROMANII AU TALENT: Anuntul care SOCHEAZA toata tara!

Emil Rengle, castigatorul ultimei editii Romanii au talent, a vorbit despre momentele care au marcat parcursul sau in cadrul celei mai urmarite competitii televizate din Romania. El a precizat ca succesul.

Au trait scene desprinse din filmele de groaza. Povestea lor a uimit pe toata lumea: E terifiant. Parea ca se distra pe seama noastra

Doi frati din Marea Britanie sustin ca sunt bantuiti de o fantoma care ataca persoanele care pasesc in casa lor. Darren si Chris Buttery spun ca traiesc cu o fantoma care impinge si loveste.

Din pacate, dupa MOARTEA Ionelei Prodan o alta veste CUTREMURA muzica populara! Este vorba de indragita interpreta Elena Merisoreanu...

Elena Merisoreanu sustine ca poate comunica cu cei din lumea de dincolo si ca are vise premonitorii. Artista a afirmat ca le-a visat pe Ionela Prodan si Ileana Ciuculete: Am visat-o pe Ionela Prodan cum.

NIMENI nu se astepta la asta! SCHIMBAREA facuta de Andreea Marin a luat prin SURPRINDERE pe toata lumea... (FOTO)

Andreea Marin a purtat iar o peruca la un eveniment. Daca in urma cu doar cateva zile era blonda, acum vedeta e bruneta, cu par lung si cu breton. Marin a anuntat sfarsitul unei campanii in care a fost im.

Soc in televiziune! trece prin momente GRELE! Anunt neasteptat iN DIRECT: Fanilor nu le-a venit sa creada! Din pacate...

A fost extrem de impresionata de povestea unei concurente de la emisiunea Te iubesc de nu te vezi. Este vorba despre Anica o invitata care a trecut prin numeroase incercari cumplite si care.

MIHAI BENDEAC a recunoscut oficial boala de care sufera! Din pacate, doctorii au confirmat: Nu exista leac pentru vindecare...

Mihai Bendeac a marturisit pe pagina personala de Facebook ca se confrunta cu depresia, o boala care l-a impins la intrebari si raspunsuri, indepartandu-l in cele din urma de religia ortodoxa.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2307 seconds )