Libnet.ro
UNICEF

01:05

Anuntul TRIST a fost facut! Este vorba de indragitul actor Florin Piersic. Fanii sunt iN LACRIMI

B1 B1,
Anuntul TRIST a fost facut! Este vorba de indragitul actor Florin Piersic. Fanii sunt iN LACRIMI

Florin Piersic, in varsta de 82 de ani, a fost prezent la inmormantarea prietenului sau, Dumitru Farcas. in acest context, actorul a marturisit ca sufera pentru ca tot mai multi dintre prietenii sai. continuă pe B1

Medicii au facut anuntul TRIST: Din pacate este vorba de indragitul actor Mihai Bendeac...

Actorul Mihai Bendeac a vorbit, pe pagina sa de Facebook, despre problemele pe care le are, dar si despre decizia luata in urma cu 15 ani, aceea de a renunta la religia ortodoxa. Acesta a dezvaluit ca se.

E ca si mort! Din pacate, anuntul TRIST a fost facut: Este vorba de fostul primar Viorel Lis! Oana Lis, in lacrimi...

Desi Oana Lis a promis ca-i va fi alaturi sotului sau la bine si la rau, se pare ca vedeta se comporta de parca el nu ar exista. Potrivit celor mai noi informatii aparute in lumea mondena, sotia lui.

Ce VESTE CUMPLITA... Anuntul TERIBIL a fost facut: Este vorba de indragita interpreta Mirabela Dauer...

Mirabela Dauer a marturisit ca si ea, ca orice om, a fost dezamagita in viata de persoane apropiate, care se dadeau prietene, dar isi urmareau doar beneficiile. De asemenea, artista a recunoscut ca.

Medicii au facut anuntul TRIST: Din pacate este vorba de indragita vedeta Andreea Marin! Totul e confirmat: I-au o pauza pana...

Andreea Marin s-a confruntat, in urma cu o luna, cu probleme de sanatate serioase, din cauza carora vedeta a ajuns la spital. Aceasta a fost supusa unor analize amanuntite la inima. Oameni dragi,.

Din pacate, anuntul TRIST a fost facut! Ce TRAGEDIE: Este vorba de indragitul chef Scarlatescu...

Angie Moisescu, concurenta favorita a lui chef Catalin Scarlatescu, a ajuns pe mana medicilor din cauza epuizarii. Se pare ca a muncit mult, nu s-a odihnit suficient, iar rezultatul a fost cel pe care l-a.

Parastasul a fost facut de vedete! Din pacate anuntul a luat pe toata lumea prin surprindere: Este vorba de indragitul Nea Marin de la Antena 1

Vedetele din a doua editie a emisiunii Poftiti la Nea Marin s-au confruntat cu o situatie dificila in cadrul emisiunii, acestea trebuind sa pregateasca un parastas. Astfel, Gina Pistol, Margherita de.

Oana Lis a facut, iN LACRIMI, anuntul trist despre fostul primar Viorel Lis: Nu imi e rusine sa recunosc...

Oana Lis este din ce in ce mai afectata de problemele de sanatate ale lui Viorel, aceasta simtind ca nu mai face fata de una singura traumelor emotionale. in acest context, Oana a apelat la un.

Doliu in lumea FILMULUI! inca un mare actor a plecat la CERURI! Din pacate, este vorba despre marele...

Doliu in lumea filmului! Actorul si compozitorul francez etienne Chicot a murit marti la 69 de ani. Etienne Chicot s-a nascut pe data de 5 mai 1949 in Seine-Maritime, Franta. A fost un actor cunoscut pentru.

Doliu in lumea FILMULUI! inca un actor CELEBRU a plecat la CERURI! Din pacate, este vorba despre marele...

Doliu in lumea filmului! Actorul si compozitorul francez etienne Chicot a murit marti la 69 de ani. Etienne Chicot s-a nascut pe data de 5 mai 1949 in Seine-Maritime, Franta. A fost un actor cunoscut pentru.

Anunt TERIBIL pentru Andreea Marin: A izbucnit in lacrimi... Din pacate este vorba de...

Andreea Marin a primit, de curand, o surpriza pe care nu o astepta si care i-a adus lacrimi in ochi. Astfel, dupa ce s-a linistit a trebui sa impartaseasca cu fanii despre un tricou personalizat facut de.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )