Libnet.ro
UNICEF

20:15

Ce VESTE CUMPLITA... Anuntul TERIBIL a fost facut: Este vorba de indragita interpreta Mirabela Dauer...

B1 B1,
Ce VESTE CUMPLITA... Anuntul TERIBIL a fost facut: Este vorba de indragita interpreta Mirabela Dauer...

Mirabela Dauer a marturisit ca si ea, ca orice om, a fost dezamagita in viata de persoane apropiate, care se dadeau prietene, dar isi urmareau doar beneficiile. De asemenea, artista a recunoscut ca. continuă pe B1

DOLIU in presa! Proprietarul unui cunoscut ziar A MURIT subit... Anuntul a fost facut de familia indoliata... (FOTO)

Lenfest, un filantrop care a sustinut muzee, scoli si detinatorul ziarului Philadelphia, s-a stins din viata, duminica dimineata. la varsta de 88 de ani. Anuntul a fost facut de un purtator de.

Moartea ne va desparti... DIN PACATE, este vorba de indragitul compozitor Horia Moculescu: Anuntul TRIST a fost facut chiar de fata sa, Nidia Moculescu...

Nidia Moculescu, fiica lui Horia Moculescu, a facut, dupa ce s-a aflat de problemele de sanatate ale tatalui sau, un anunt legat de compozitor. Hey, lume! Va multumesc pentru toate urarile de bine, pentru ta.

Este vorba de ultimul model de Dacia: Soferii nostalgici trebuie sa vada aceste imagini (FOTO)

O singura Dacia nemaivazuta in ultimii aproape 30 de ani a supravietuit pana astazi si inca mai poate fi intalnita circuland pe soselele din tara noastra. Este vorba de un model D Estafette, o.

Anunt TERIBIL pentru Andreea Marin: A izbucnit in lacrimi... Din pacate este vorba de...

Andreea Marin a primit, de curand, o surpriza pe care nu o astepta si care i-a adus lacrimi in ochi. Astfel, dupa ce s-a linistit a trebui sa impartaseasca cu fanii despre un tricou personalizat facut de.

Anuntul TRIST a fost facut! S-au despartit: Din pacate este vorba de Familia Regala...

Thomas Markle, tatal ducesei de Sussex, pare ca a intrerupt orice relatie cu fiica sa, dupa ce aceasta a devenit membra a Familiei Regale Britanice. Ma uit mereu in ochii, ma uit la fata ei. Eu ii.

intr-o seara ma durea... Medicii CONFIRMA: Din pacate este vorba de vedeta ...

A facut dezvaluiri despre o sarcina precedenta pe care a pierdut-o. in perioada respectiva am simtit durerile facerii timp de 5 zile. M-am incapatanat in speranta ca poate totusi.

Doliu in lumea FILMULUI! inca un mare actor a plecat la CERURI! Din pacate, este vorba despre marele...

Doliu in lumea filmului! Actorul si compozitorul francez etienne Chicot a murit marti la 69 de ani. Etienne Chicot s-a nascut pe data de 5 mai 1949 in Seine-Maritime, Franta. A fost un actor cunoscut pentru.

Doliu in lumea FILMULUI! inca un actor CELEBRU a plecat la CERURI! Din pacate, este vorba despre marele...

Doliu in lumea filmului! Actorul si compozitorul francez etienne Chicot a murit marti la 69 de ani. Etienne Chicot s-a nascut pe data de 5 mai 1949 in Seine-Maritime, Franta. A fost un actor cunoscut pentru.

inca o DRAMA in lumea muzicii! Este vorba despre marele HORIA MOCULESCU! Din pacate operatia a ESUAT ! Fiica sa a confirmat VESTEA

Horia Moculescu, are probleme de sanatate, dupa ce a trecut printr-o interventie chirurgicala la picior. Din pacate, operatia nu a fost una reusita, potrivit fiicei sale, Nidia Moculescu. Zilele trecute,.

Am baut, te-am injurat, dar... Din pacate este vorba de indragitul Nea Marin, de la Antena 1...

Liviu Varciu si Andrei Stefanescu s-au reunit cu Nea Marin, insa evenimentul nu a fost unul deloc linistit. Baietii au venit pusi pe fapte mari, dar au fost altoiti rapid, potrivit a1. ro. Cei.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )