Libnet.ro
UNICEF

22:15

Anuntul TRIST a fost facut, Oana Lis e in LACRIMI: Din pacate, e vorba de Viorel Lis...

B1 B1,
Anuntul TRIST a fost facut, Oana Lis e in LACRIMI: Din pacate, e vorba de Viorel Lis...

Probleme de sanatate tot mai grave pentru Viorel Lis. Fostului edil al Bucurestiului ii este foarte greu sa articuleze cuvintele si merge greoi. A oferit aceste amanunte chiar sotia sa, Oana Lis. Viorel a. continuă pe B1

ULTIMUL model de Dacia din istorie? Din pacate, anuntul TRIST a fost facut... (FOTO)

O singura Dacia nemaivazuta in ultimii aproape 30 de ani a supravietuit pana astazi si inca mai poate fi intalnita circuland pe soselele din tara noastra. Este vorba de un model D Estafette, o dubita.

Din pacate anuntul trist a fost facut: Este vorba de indragitul nea Marin de la Antena 1! Reactia lui Liviu Varciu si Andrei Stefanescu (FOTO)

Momente de tensiune maxima in emisiunea Poftiti la Nea Marin. intr-una dintre editiile noului sezon, celebrul Nea Marin s-a enervat foarte tare pe Liviu Varciu, pe care il numeste copilul.

Ce TRAGEDIE... Anuntul TRIST a fost facut: Din pacate este vorba de indragita Mirabela Dauer

Cantareata Mirabela Dauer a povestit ca de cand a devenit cunoscuta s-a confruntat cu dezamagirile cauzate de persoanele pe care le considera apropiate, dar care isi urmareau doar beneficiile. De asemenea,.

Da, s-au despartit... Din pacate, anuntul trist a fost facut: Este vorba de FAMILIA REGALA...

Thomas Markle, tatal ducesei de Sussex, pare ca a intrerupt orice relatie cu fiica sa, dupa ce aceasta a devenit membra a Familiei Regale Britanice. Ma uit mereu in ochii, mai uit la fata ei. Eu ii cunosc.

E oficial: PRIMESTI pe loc UN MILION DE EURO pentru asta! Anuntul tocmai a fost facut (FOTO)

Recompensa uriasa oferita de familia unui kuweitian disparut in munti in urma cu trei ani, in statiunea Cheia, din judetul Prahova. Un milion de euro este suma pe care o promite familia barbatului, care.

Viorel Lis, din ce in mai GRAV! in lacrimi, OANA a facut anuntul trist: Din pacate, este vorba de fostul primar...

Viorel Lis are probleme de sanatate tot mai grave. Fostului primar al Bucurestiului ii este foarte greu sa articuleze cuvintele si merge greoi. Lis a stat cateva saptamani in spital, dupa ce a suferit un.

Familia Ionelei Prodan, din nou in lacrimi: Din pacate Anamaria a confirmat totul...

Anamaria Prodan a fost in casa in care a locuit mama sa, la scurt timp dupa moartea mamei sale, Ionela Prodan, care a murit la 70 ani, in urma unei boli la pancreas, informeaza Evz. ,,Ana a fost.

Ce veste TERIBILA... Andreea Marin a izbucnit in lacrimi: Din pacate este vorba despre...

Fosta zana a surprizelor, Andreea Marin a primit ea insasi o surpriza pe care nu o astepta si care i-a adus lacrimi in ochi. Astfel, dupa ce s-a linistit a trebui sa impartaseasca cu.

SOC in televiziune! este in lacrimi: Din pacate este vorba de...

A izbucnit in lacrimi in cadrul emisiunii Te iubesc de nu te vezi. O invitata a emisiunii a lasat-o fara cuvinte cu povestea ei de viata, foarte dureroasa. Fiul meu a pierit cand.

Un barbat a fost injunghiat intr-o piata din Ploiesti

Un barbat, de aproape 50 de ani, a fost injunghiat, miercuri, intr-o piata din Ploiesti. Se pare ca presupusul agresor este un vanzator de lactate care a fugit dupa comiterea faptei. Victima a fost.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )