Libnet.ro
UNICEF

23:15

Ce veste TERIBILA... Andreea Marin a izbucnit in lacrimi: Din pacate este vorba despre...

B1 B1,
Ce veste TERIBILA... Andreea Marin a izbucnit in lacrimi: Din pacate este vorba despre...

Fosta zana a surprizelor, Andreea Marin a primit ea insasi o surpriza pe care nu o astepta si care i-a adus lacrimi in ochi. Astfel, dupa ce s-a linistit a trebui sa impartaseasca cu. continuă pe B1

SOC in televiziune! este in lacrimi: Din pacate este vorba de...

A izbucnit in lacrimi in cadrul emisiunii Te iubesc de nu te vezi. O invitata a emisiunii a lasat-o fara cuvinte cu povestea ei de viata, foarte dureroasa. Fiul meu a pierit cand.

Familia Ionelei Prodan, din nou in lacrimi: Din pacate Anamaria a confirmat totul...

Anamaria Prodan a fost in casa in care a locuit mama sa, la scurt timp dupa moartea mamei sale, Ionela Prodan, care a murit la 70 ani, in urma unei boli la pancreas, informeaza Evz. ,,Ana a fost.

OANA LIS e in lacrimi! Din pacate, anuntul trist a fost facut: Este vorba de fostul primar VIOREL LIS

Fostului primar al Bucurestiului, Viorel Lis, ii este foarte greu sa articuleze cuvintele si merge greoi. A oferit aceste amanunte chiar sotia sa, Oana Lis. Lui Viorel nu ii este deloc bine! De cand a venit a.

Este atat de sensibil... Din pacate, ANDREEA MARIN este din nou in LACRIMI...

Andreea Marin a avut parte de o surpriza din partea uneia dintre admiratoarelesale. Vedeta de televiziune a primit de la admiratoarea sa un tricou cu un imprimeu care are legatura cu fiica sa, Violeta, si o.

Da, din pacate medicii CONFIRMA totul: Este vorba de indragita vedeta ANDREEA MARIN...

Andreea Marin a ajuns pentru a treia oara la doctor, in urma cu o saptamana. Problemele cu inima s-au agravat pentru fosta prezentatoare de la TVR. Oameni dragi, zilele astea sunt un robotel cablat pr.

Adevarul despre AVEREA celebrei ANDREEA MARIN: Suma e colosala...

Andreea Marin a marturisit in premiera ca la inceputul carierei sale in televiziune banii pe care ii castiga pe luna, nu erau de ajuns. Am luat-o de la zero. Cu interviuri facute pe strada, am invata.

VESTEA TRISTA a zilei! Este vorba despre MICHAEL SCHUMACHER! Din pacate s-a intamplat! Familia a confirmat tragedia (FOTO)

Apar noi vesti despre starea de sanatate a fostului campion de Formula 1 Michael Schumaher! Din pacate familia pare ca si-a pierdut speranta intr-o revenire spectaculoasa. Un Enzo , detinut de fostul.

Soc in lumea mondena: Dupa ce a scuipat sange, din pacate medicii au facut anuntul trist despre indragitul nea Marin

Nea Marin a oferit un interviu emotionant despre cum arata viata lui dincolo de filmari si spectacolele de muzica populara pe care le organizeaza si la care face show. Marturisirile celebrului coregraf, care.

Anuntul trist a fost facut chiar de cei de la Antena 1: Din pacate este vorba de indragitul cuplu Nea Marin - Liviu Varciu...

Circ maxim in supermarket facut de Nea Marin si Liviu Varciu, dupa ce Varciu a fost trimis sa cumpere ulei. Povestea ]n detaliu o spune chiar Antena1: Nu mi-au ajuns banii de patru sticle de ulei. Am luat.

DRAMA momentului in LUMEA MANELELOR: Adio, FLORIN SALAM! Din pacate, s-a intamplat! Fanii sunt devastati

Zvonurile despre retragerea din muzica a lui Florin Salam au socant fanii! Un apropiat al manelistului a dat aceasta veste neasteptata. Nu este prima data cand se vorbeste despre renuntarea la cantat a.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2382 seconds )