Libnet.ro
UNICEF

05:15

SOC in televiziune! GABRIELA CRISTEA este in lacrimi: Din pacate este vorba de...

B1 B1,
SOC in televiziune! GABRIELA CRISTEA este in lacrimi: Din pacate este vorba de...

Gabriela Cristea a izbucnit in lacrimi in cadrul emisiunii Te iubesc de nu te vezi. O invitata a emisiunii a lasat-o fara cuvinte cu povestea ei de viata, foarte dureroasa. Fiul meu a pierit cand. continuă pe B1

OANA LIS e in lacrimi! Din pacate, anuntul trist a fost facut: Este vorba de fostul primar VIOREL LIS

Fostului primar al Bucurestiului, Viorel Lis, ii este foarte greu sa articuleze cuvintele si merge greoi. A oferit aceste amanunte chiar sotia sa, Oana Lis. Lui Viorel nu ii este deloc bine! De cand a venit a.

Familia Ionelei Prodan, din nou in lacrimi: Din pacate Anamaria a confirmat totul...

Anamaria Prodan a fost in casa in care a locuit mama sa, la scurt timp dupa moartea mamei sale, Ionela Prodan, care a murit la 70 ani, in urma unei boli la pancreas, informeaza Evz. ,,Ana a fost.

E bomba anului: Ce au decis in urma cu putin timp Gabriela Cristea si Marcel Toader!

Desi au divortat de cinci ani,Marcel Toader si penultima sa sotie, Gabriela Cristea, inca au multe si acidede impartit. Ea il acuza ca i-a tocat in jur de 400. 000 de euro, in timpul.

VESTEA TRISTA a zilei! Este vorba despre MICHAEL SCHUMACHER! Din pacate s-a intamplat! Familia a confirmat tragedia (FOTO)

Apar noi vesti despre starea de sanatate a fostului campion de Formula 1 Michael Schumaher! Din pacate familia pare ca si-a pierdut speranta intr-o revenire spectaculoasa. Un Enzo , detinut de fostul.

Este atat de sensibil... Din pacate, ANDREEA MARIN este din nou in LACRIMI...

Andreea Marin a avut parte de o surpriza din partea uneia dintre admiratoarelesale. Vedeta de televiziune a primit de la admiratoarea sa un tricou cu un imprimeu care are legatura cu fiica sa, Violeta, si o.

Veste teribila in SHOWBIZ: Anuntul a fost facut impreuna de GABRIELA CRISTEA si ...

Fetita Gabrielei Cristea si a lui si-a petrecut prima vacanta la bunicii paterni de curand. Socrii prezentatoarei TV au fost extrem de incantati si spera sa repete cat mai repede experienta,.

Toti cei care il stiau sunt iN LACRIMI! Oana Lis a facut ANUNTUL TRIST: Din pacate, este vorba despre fostul primar Viorel Lis...

Viorel Lis a stat cateva saptamani in spital, dupa ce a suferit un atac cerebral. Dupa externare, insa, se pare ca el nu a scapat de probleme. Fostului primar al Bucurestiului ii este foarte greu sa.

DA, pana la urma s-a dovedit a fi ADEVARAT: Ce au DECIS Gabriela Cristea si ...

Fetita Gabrielei Cristea a bifat prima vacanta la bunicii paterni! Pana acum, Victoria a fost vizitata la Bucuresti de parintii lui . De data aceasta, insa, a mers ea la ei, in Brasov. Socrii.

Soc in lumea mondena: Dupa ce a scuipat sange, din pacate medicii au facut anuntul trist despre indragitul nea Marin

Nea Marin a oferit un interviu emotionant despre cum arata viata lui dincolo de filmari si spectacolele de muzica populara pe care le organizeaza si la care face show. Marturisirile celebrului coregraf, care.

DRAMA momentului in LUMEA MANELELOR: Adio, FLORIN SALAM! Din pacate, s-a intamplat! Fanii sunt devastati

Zvonurile despre retragerea din muzica a lui Florin Salam au socant fanii! Un apropiat al manelistului a dat aceasta veste neasteptata. Nu este prima data cand se vorbeste despre renuntarea la cantat a.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )