Libnet.ro
UNICEF

06:15

Anuntul TRIST a fost facut! S-au despartit: Din pacate este vorba de Familia Regala...

B1 B1,
Anuntul TRIST a fost facut! S-au despartit: Din pacate este vorba de Familia Regala...

Thomas Markle, tatal ducesei de Sussex, pare ca a intrerupt orice relatie cu fiica sa, dupa ce aceasta a devenit membra a Familiei Regale Britanice. Ma uit mereu in ochii, ma uit la fata ei. Eu ii. continuă pe B1

DOLIU in presa! Proprietarul unui cunoscut ziar A MURIT subit... Anuntul a fost facut de familia indoliata... (FOTO)

Lenfest, un filantrop care a sustinut muzee, scoli si detinatorul ziarului Philadelphia, s-a stins din viata, duminica dimineata. la varsta de 88 de ani. Anuntul a fost facut de un purtator de.

Vedetele au facut deja parastasul: Din pacate este vorba de indragitul nea Marin, de la Antena 1

Poftiti la Nea Marin este o emisiune in care vedetele au parte de tot felul de provocari, insa, de aceata data cel pus in dificultate a fost chiar nea Marin. Asta pentru ca intr-una dintre.

Moartea ne va desparti... DIN PACATE, este vorba de indragitul compozitor Horia Moculescu: Anuntul TRIST a fost facut chiar de fata sa, Nidia Moculescu...

Nidia Moculescu, fiica lui Horia Moculescu, a facut, dupa ce s-a aflat de problemele de sanatate ale tatalui sau, un anunt legat de compozitor. Hey, lume! Va multumesc pentru toate urarile de bine, pentru ta.

inca o DRAMA in lumea muzicii! Este vorba despre marele HORIA MOCULESCU! Din pacate operatia a ESUAT ! Fiica sa a confirmat VESTEA

Horia Moculescu, are probleme de sanatate, dupa ce a trecut printr-o interventie chirurgicala la picior. Din pacate, operatia nu a fost una reusita, potrivit fiicei sale, Nidia Moculescu. Zilele trecute,.

Din pacate, medicii au facut anuntul TRIST: Este vorba de Anca Pandrea, sotia regretatului actor Iurie Darie...

Vaduva lui Iurie Darie, Anca Pandrea, a ajuns, saptamana trecuta, iar la spital, din cauza unor probleme cu inima. Anca Pandrea si-a mintit prietenii ca e la sora sa, ca sa nu-i mai ingrijoreze. N-am.

Medicii au facut anuntul trist: Din pacate este vorba de indragitul Catalin Botezatu...

Din cauza programului incarcat, indragitul Catalin Botezatu are probleme de sanatate, fiind recunoscator ca in fiecare dimineata se trezeste. De asemenea, designerul isi face griji in ceea ce.

E OFICIAL! Din pacate, dupa RUSINEA CARIEREI, Serena Williams a facut ANUNTUL...

Dupa ce a suferit una dintre cele mai rusinoase infrangeri din cariera, Serena Williams s-a declarat forfait pentru urmatoarea competitie la care trebuia sa participe. Marea campioana americana s-a retras pe.

Din pacate, e tragedia zilei: VIOREL LIS si-a dat ochii peste CAP! Finalul dureros a SOSIT! Oana Lis isi smulge parul de DURERE

Fostul primar al Capitalei, Viorel Lis, trece in continuare prin moment cumplite dupa accidental vascular cerebral. Dupa anuntul disperat facut chiar de catre sotia sa, Oana, care a vorbit despre starea precara.

intr-o seara ma durea... Medicii CONFIRMA: Din pacate este vorba de vedeta ...

A facut dezvaluiri despre o sarcina precedenta pe care a pierdut-o. in perioada respectiva am simtit durerile facerii timp de 5 zile. M-am incapatanat in speranta ca poate totusi.

Bomba MONDENA! BIANCA DRAGUSANU a cedat! Decizia radicala care socheaza Romania! Din pacate, e ADEVARAT! VICTOR SLAV este in stare de SOC

Bianca Dragusanu a luat o decizie radicala dupa ce a fost inlocuita de Andreea Mantea la emisiunea Te vreau langa mine de la Kanal D. Pentru a trece cu bine peste aceste probleme, vedeta a decis.

ştiri de la B1

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )