Libnet.ro
UNICEF

18:01

Din pacate, e tragedia zilei: VIOREL LIS si-a dat ochii peste CAP! Finalul dureros a SOSIT! Oana Lis isi smulge parul de DURERE

B1 B1,
Din pacate, e tragedia zilei: VIOREL LIS si-a dat ochii peste CAP! Finalul dureros a SOSIT! Oana Lis isi smulge parul de DURERE

Fostul primar al Capitalei, Viorel Lis, trece in continuare prin moment cumplite dupa accidental vascular cerebral. Dupa anuntul disperat facut chiar de catre sotia sa, Oana, care a vorbit despre starea precara. continuă pe B1

Oana Lis in hohote de plans: Din pacate e vorba de fostul primar Viorel Lis...

Oana Lis a dezvaluit faptul ca Viorel Lis are probleme de sanatate tot mai grave, sustinand ca fostului primar al Bucurestiului ii este foarte greu sa articuleze cuvintele. De asemenea, Lis are probleme si.

Nu o sa-ti vina sa crezi cum arata Oana inainte sa-l cunoasca pe Viorel Lis: Era piele si os (FOTO)

Pe vremea cand nu se afla sub aripa protectoarea a lui Viorel Lis, Oana era o persoana simpla. La doar 17 ani, blondina era piele si os, imbracata modest si cu o privire inocenta. Oana Lis a postat pe.

S-A AFLAT! Ce PENSIE primeste Viorel Lis. Oana a scapat porumbelul dupa o cearta

Viorel Lis 73 de ani) isi permite cu greu sa-si achizitioneze toate medicamentele si sa-si faca toate investigatiile medicale si chiar a ajuns sa se certe cu Oana pentru ca a vrut sa ii vanda.

Este VESTEA TRISTA a zilei: Fostul primar Viorel Lis e ca si mort. Din pacate, sotia sa Oana i-a si gasit inlocuitor...

Desi Oana Lis a promis ca-i va fi alaturi sotului sau la bine si la rau, se pare ca vedeta se comporta de parca el nu ar exista. Potrivit celor mai noi informatii aparute in lumea mondena, sotia lui.

Pentru Oana, Viorel Lis e ca si mort. Flirteaza deja cu alti barbati si a fost prinsa in fapt de...

Desi Oana Lis a promis ca-i va fi alaturi sotului sau la bine si la rau, se pare ca vedeta se comporta de parca el nu ar exista. Potrivit celor mai noi informatii aparute in lumea mondena, sotia lui.

Este o zi neagra pentru milioane de fani: Din pacate A MURIT cel mai cunoscut CHEF bucatar !!! (FOTO)

Unul dintre cei mai apreciatia bucatori din intreaga lume, chef Joel Robuchon, a incetat din viata luni la varsta de 73 de ani, scrie Le Figaro. Acesta a sat la carma unora din cele mai vizite restaurante din.

Din pacate, medicii au facut anuntul TRIST: Este vorba de Anca Pandrea, sotia regretatului actor Iurie Darie...

Vaduva lui Iurie Darie, Anca Pandrea, a ajuns, saptamana trecuta, iar la spital, din cauza unor probleme cu inima. Anca Pandrea si-a mintit prietenii ca e la sora sa, ca sa nu-i mai ingrijoreze. N-am.

E OFICIAL! Din pacate, dupa RUSINEA CARIEREI, Serena Williams a facut ANUNTUL...

Dupa ce a suferit una dintre cele mai rusinoase infrangeri din cariera, Serena Williams s-a declarat forfait pentru urmatoarea competitie la care trebuia sa participe. Marea campioana americana s-a retras pe.

Medicii au facut anuntul trist: Din pacate este vorba de indragitul Catalin Botezatu...

Din cauza programului incarcat, indragitul Catalin Botezatu are probleme de sanatate, fiind recunoscator ca in fiecare dimineata se trezeste. De asemenea, designerul isi face griji in ceea ce.

Din pacate, medicii au facut anuntul trist: BOALA actorului Mihai Bendeac este INCURABILA...

Mihai Bendeac a dezvaluit ca se confrunta cu depresia, o boala care l-a impins la intrebari si raspunsuri. Actorul a explicat, in context, si de ce a renuntat la religia ortodoxa. NU sunt ateu! Din.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 18:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )