Libnet.ro
UNICEF

14:45

Anuntul trist tocmai a fost FACUT: Din pacate, este vorba de indragitul cantaret Stefan Banica Jr...

B1 B1,
Anuntul trist tocmai a fost FACUT: Din pacate, este vorba de indragitul cantaret Stefan Banica Jr...

Stefan Banica Jr. are probleme financiare! Firma artistului, prin care acesta isi desfasoara activitatile din domeniul artistic are mari datorii. continuă pe B1

Viorel Lis a CEDAT: Din pacate anuntul trist a fost facut, in LACRIMI, chiar de sotia sa, Oana Lis...

Dupa ce mult timp Viorel Lis s-a simtit rau, fostul edil incepe sa redevina el insusi. De aceasta data, fostul primar a uimit lume mondena cu o fotografie! Lis nu a putut rezista tentatiei si s-a.

Elena a nascut un bebelus, dar din pacate, acesta nu a supravietuit. Cand l-a cerut spitalului, ca sa-l ingroape, familia a avut un soc. in loc copilului, era altceva. ingerul lor era deja in alta groapa

O romanca care locuieste in Italia are parte de o poveste de cosmar. Elena a nascut la finele lui 2016 un copil, pe Luca, dar din pacate, micutul nu a supravietuit. Cadavrul a fost pastrat in morga.

Romanca din Italia care a infruntat Mafia, decorata de presedintele Sergio Mattarella: Ceea ce am facut, pentru mine este normal. Sper sa devina si pentru altii (VIDEO)

Tanara de origine romana care a demascat o infractiune a celor din clanul mafiot Casamonica,a fost decorata de presedintele Italiei, Sergio Mattarella. Roxana Roman a primit cea mai inalta distinctie.

Neymar acuza arbitrajul dupa ce PSG a fost eliminata din Champions League: Este o rusine. Nu a fost nimic, niciun penalty

Brazilianul Neymar, atacantul-vedeta al echipei de fotbal Paris Saint-Germain, care nu s-a aflat in teren la meciul cu Manchester United 1-3) din cauza unei accidentari, a tunat impotriva arbitrajului pe care l-a considerat defavorabil la adresa parizienilor si l-a descris drept 'o rusine', relateaza AFP.

SCANDAL MONDIAL! Un car alegoric cu evrei asezati de gramezi de bani a defilat printr-un oras din Belgia: Este de neconceput ca astfel de imagini sunt afisate pe strazile europene, la 70 de ani de la Holocaust (VIDEO)

Evreii din toata lumea condamna o manifestatie ironica la adresa comunitatii, ce s-a petrecut duminica in orasul belgian Aalst. Un car alegoric care reprezinta doua papusi imbracate in costume.

Cel mai scurt zbor din lume este international si dureaza incredibil de putin

Singapore Airlines a reusit imposibilul cand a lansat cel mai lung zbor comercial din lume, dintre New York City si Singapore, care dureaza 20 de ore. La polul opus se afla zborul dintre Westray.

Alexander Adamescu a fost eliberat din inchisoarea Wandsworth

Pe 6 martie 2019, judecatoarea Philippa Whipple, de la inalta Curte de Justitie din Marea Britanie, a decis inlocuirea masurii de arestare preventiva a lui Alexander Adamescu si detinere a acestuia in.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2251 seconds )