Libnet.ro
UNICEF

18:45

ANUNTUL TRIST tocmai a fost facut: Din pacate este vorba de indragitul cantaret Stefan Banica jr

B1 B1,
ANUNTUL TRIST tocmai a fost facut: Din pacate este vorba de indragitul cantaret Stefan Banica jr

Stefan Banica jr. etse unul dintre cei mai apreciati artisti din Romania, dar se pare ca are probleme in afaceri. Firma prin care acesta isi desfasoara activitatile din domeniul artistic inregistreaza da. continuă pe B1

Romania, iN LACRIMI! Din pacate, este vorba despre Nea POPA, din serialul LA BLOC! O pierdere URIASA

Actorul Tudorel Filimon traieste o mare drama! Acesta risca sa ramana fara casa din cauza unei executari silite. Drama artistului a inceput dupa ce a facut un imprumut de 165. 000 lei pe care trebuia.

Klaus Iohannis: Retrogradarea perspectivei ratingului Romaniei s-a facut din cauza bugetului prost facut de guvernul anterior

Retrogradarea perspectivei ratingului Romaniei de catre Standard Poors s-a facut din cauza derapajului bugetar care a aparut, motivat de cheltuiala excesiva si bugetul prost facut de guvernul anterior, a declarat joi presedintele Klaus Iohannis.

Fost procuror din Craiova, saltat cand platea cu bani falsi. Procurorul campion la infractini, prins dupa noua luni

Un fost procuror din Craiova, care a incalcat cam tot ce a putut din Codul Penal, a fost prins aseara. Acesta era cautat inca din martie 2019 pentru 29 de infractiuni si a fost retinut in momentul in care a incercat sa plateasca folosind bani falsi.

Anunt SOC facut Pavel Bartos: Din pacate acum TOTUL se confirma...

Pavel Bartos este unul dintre cei mai iubiti prezentatori de TV, insa are multe alte talente: este actor de teatru, joaca in filme si este gazda show-urilor Vocea Romaniei si Romanii au talent.

Doliu urias in muzica populara: Artistul iubit de milioane de romani a murit... Din pacate a facut infarct

O veste trista a zguduit lumea muzicii populare. Cantaretul Daniel Siminic a murit in urma unui infarct. Vestea tragica a fost data de Andrada Barsauan, care avea un proiect muzical in colaborare cu acesta,.

Andra a facut anuntul urias. Ce a facut sotia lui Catalin Maruta cu 205.000 de euro: Minune de Craciun

Andra a facut un anunt impresionant in preajma Craciunului. Sotia lui Catalin Maruta a fost prezenta cu cateva zile in urma pe scena, alaturi de fiica ei, cand a reusit sa emotioneze pe toata lumea, datorita faptului ca au cantat in duet si au interpretat un colind. Cantareata a sustinut un concert la Opera Nationala .

Statiune din Valcea, izolata de viscol. Zeci de turisti au fost intorsi din drum de salvamontisti

Zeci de turisti care intentionau sa ajunga in statiunea Varful lui Roman, din judetul Valcea, au fost intorsi din drum de salvamontisti, transmite Mediafax. in zona a nins viscolit, iar drumul de acces catre statiune este plin de zapada.

Liga 1: Chindia Targoviste vs Hermannstadt 1-1 Ambele goluri au fost marcate din penalti

Formatia Chindia Targoviste a remizat, duminica, la Ploiesti, scor 1-1, cu echipa Hermannstadt, intr-un meci din etapa a XXI-a a Ligii I.

Cum arata omul de afaceri Ioan Niculaie la un an de cand a fost eliberat din inchisoare

Ioan Neculaie, fostul patron al FC Brasov, a decis sa investeasca o avere in operatii estetice, dupa ce a iesit din inchisoare.

Cum arata omul de afaceri Ioan Niculaie la un an de cand a fost eliberat din inchisoare! Operatiile estetice l-au schimbat total

Ioan Neculaie, fostul patron al FC Brasov, a decis sa investeasca o avere in operatii estetice, dupa ce a iesit din inchisoare.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )