Libnet.ro
UNICEF

01:05

Anuntul zilei de la Kaufland pentru toti clientii. Ce produse iti da magazinul gratuit

Playtech Playtech,
Anuntul zilei de la Kaufland pentru toti clientii. Ce produse iti da magazinul gratuit

Marile lanturi de magazine pregatesc surprize speciale pentru clienti in preajma sarbatorilor. Kaufland a facut un anunt care i-a bucurat foarte mult pe toti clientii din tara. Astfel,. continuă pe Playtech

Kaufland minte?! Vestea zilei pentru toti clientii: ce se intampla in magazine

Vestea zilei pentru toti clientii Kaufland. Ce se intampla, de fapt, in magazine, cu aceste produse?! Retailerul german i-a depasit pe toti ceilalti giganti din domeniu. De unde provine, de fapt, carnea vanduta in Kaufland?! Desi Kaufland are o politica de a cumpara carne din productia interna, locala, iata ca ceea ce se intampla, de .

WhatsApp tocmai a facut anuntul: functia surpriza pentru toti romanii si nu numai

Aplicatia de mesagerie testeaza acum functii pentru a-si imbunatati aplicatia web. Conform ultimelor rapoarte, WhatsApp testeaza posibilitatea de a efectua apeluri video si vocale din.

E gratis chiar acum la Digi: toti clientii trebuie sa afle urgent. E valabil pentru orice factura

In 2020, mai mult decat in oricare an, cu siguranta te-ai bazat mai multe pe instrumente digitale ca sa-ti faci treaba. in acest context, Digi |RCS-RDS are ceva special pentru toti.

Vesti bune pentru toti soferii romani. DRPCIV a facut anuntul asteptat de cativa ani buni

In sfarsit, vesti bune pentru toti soferii romani. Directia Regim Permise de Conducere si inmatriculare a Vehiculelor DRPCIV) a facut anuntul asteptat de cativa ani buni de conducatorii auto din Romania. Soferii romani, veste extraordinara de la DRPCIV Dupa ani de zile de stat la cozi interminabile, nervi si timp pierdut, Directia Regim Permise de .

Atentie, soferi: urmeaza urgia din ianuarie 2021 pentru toti cei cu polite RCA

Pentru soferii din Romania, anul 2021 nu vine cu vesti bune, ba din contra. Si totul are legatura cu politele RCA. Soferii din Romania au de ce sa fie nemultumiti. Anul 2021 aduce.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )