Libnet.ro
UNICEF

19:15

Ionut din Bucuresti a luat un mijloc de transport la comanda si s-a asezat in spate. Nu i-a venit sa creada ce se afla pe jos, in spatele masinii soferului! Te astepti la orice, dar la asta sigur nu! (FOTO)

Antena3 Antena3,
Ionut din Bucuresti a luat un mijloc de transport la comanda si s-a asezat in spate. Nu i-a venit sa creada ce se afla pe jos, in spatele masinii soferului! Te astepti la orice, dar la asta sigur nu! (FOTO)

Ionut a facut comanda la o companiede transport cunoscuta, iar cand masina i-a sosit la adresa din Bucuresti, tanarul s-a asezat in spate. Nu se astepta nicio clipa insa sa dea peste. continuă pe Antena3

Carmen era in tramvaiul 41 din Bucuresti, cand a auzit un cuplu vorbind. Cand a realizat despre ce era vorba, a incremenit

O calatoare cu tramvaiul 41 din Bucuresti a avut parte de un dialog de-a dreptul delicios intr-una din zilele acestea. E doar unul dintre dialogurile mai mult sau mai putin amuzate pe care calatorii bucuresteni.

Arcul de Triumf din Bucuresti, deschis pentru vizitare de Ziua Unirii Principatelor Romane

Arcul de Triumf din Bucuresti va fi deschis publicului spre vizitare Joi 24 ianuarie a. c. intre orele 10. 00, cu ocazia Zilei Unirii Principatelor Romane. Primaria Municipiului Bucuresti prin.

Harta infractiunilor din Bucuresti. in ce sector se sparg cele mai multe masini

In medie in Capitala sunt sparte cate sase masini pe zi, spun politistii, care mai spun ca in realitate au loc mult mai multe de astfel de cazuri intr-o zi, doar ca sunt raportate. Hotii sparg masinile pentru a fura telefoane, laptopuri sau alte bunuri lasate la vedere. Anul trecut cele mai multe masini au [] .

Mai multe troleibuze din Bucuresti sunt blocate din cauza unui scurt circuit. Vezi care sunt zonele in care nu se circula

Vineri dimineata, de la ora 08:15, pe Soseaua Cotroceni/ Str. Dr. Marinescu, troleibuzele liniilor 61, 62, 69, 90, 91, 93, 96 sunt blocate din cauza unui scurtcircuit, anunta Societatea de Transport Bucuresti.

Inspectoratul Scolar: 85 de cazuri de gripa au fost confirmate n scolile din Bucuresti

85 de cazuri de gripa au fost confirmate in ultimele zile in unitatile de invatamant din Capitala, fiind vorba si despre sase gradinite care au raportat mai multe de trei cazuri de gripa, potrivit reprezentantilor Inspectoratului Scolar Bucuresti.

85 de cazuri de gripa in scolile din Bucuresti: Unitatile de invatamant ar putea fi inchise saptamana viitoare

Scoliledin Bucuresti s-ar putea inchide, saptamana viitoare,din cauzagripei. InspectoratulScolaral Municipiului Bucuresti ISMB)a transmis ca pana in prezent exista 85 de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2564 seconds )