Libnet.ro
UNICEF

15:30

De ce apa imbuteliata este una dintre cele mai mari minciuni ale secolului

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
De ce apa imbuteliata este una dintre cele mai mari minciuni ale secolului

Apa este o componenta esentiala a supravietuirii, iar unii dintre noi alegem sa o consumam de la robinet, in timp ce altii prefera apa imbuteliata. continuă pe Wall-Street Ro

Una dintre cele mai cunoscute vedete a marturisit: Traiesc pentru scenele de sex cu acest actor

Jane Fonda si Robert Redford au fost onorati cu premiul pentru intreaga lor cariera, la editia din acest an a Festivalul de Film de la Venetia. Actrita in varsta de 79 de ani a recunoscut ca.

Cuba se pregateste de era post Castro. Cine are cele mai mari sanse sa-i succeada liderului de la Havana

In Cuba a inceput lungul proces electoral de sase luni care se va incheia cu alegerea succesorului actualului presedinte, Raul Castro, in virsta de 86 de ani. Primul sau vicepresedinte si numarul doi al guvernului, Miguel Diaz-Canel, 57 de ani, este cotat cu cele mai multe sanse sa-l inlocuiasca pe actualul lider de la Havana.

Locuitorii unuia dintre cele mai sarace orase din tara au pubela cu cod de bare. Este incredibil ce vor afla localnicii dupa scanare

Situatie unica in Romania. Locuitorii unuia dintre cele mai sarace orase din tara au pubela cu cod de bare. Este vorba de Mizil. Pe ce se bazeaza inovatia? Cat gunoi produci, atat.

Stela Popescu a recunoscut ca si-a inselat sotul. Cine este barbatul cu care a fugit

Stela Popescu este una dintre cele mai mari actrite din Romania. Aceasta si-a creat mereu o imagine frumoasa si a stiut cum sa se faca respectata de public. Putini stiu, insa, si cum au.

Cum se invinge teama de regret, una dintre cele mai grele boli psihice ale oamenilor

Regretul in viata este cea mai mare teama oamenilor, insa psihologii sustin ca acest sentiment este unul artificial. Specialistii recomanda exersarea curajului, pentru fi mai fericiti si independenti.

VIDEO Unde trecutul se intalneste cu viitorul. Jaguar E-Type, una dintre cele mai frumoase masini din istorie, va fi regandita ca una electrica

Jaguar a decis sa renunte de tot la motarele traditionale, cele cu combustie interna, si si-a luat angajamentul ca, incepand din 2020, sa introduca pe toata gama de masini motoare electrice.

Pubela cu cod de bare, inovatia introdusa la Mizil. Locuitorii unuia dintre cele mai sarace orase din tara ar urma sa afle cu exactitate cat gunoi au aruncat

Cat gunoi produci, atat platesti este conceptul de colectare a deseurilor implementat in orasul prahovean Mizil, unul dintre cele mai sarace din tara.

Polenul de ambrozie este unul dintre cele mai toxice. Medic: Alergiile au drept cauza principala dezechilibrul sistemului imunitar. Cum prevenim

Alergia la ambrozie este din ce in ce mai des intalnita in randul populatiei urbane si survine, de obicei, in perioada toamnei, de la mijlocul lunii august pana la inceputul lunii octombrie. Dr. Alina Cernea, medic generalist si nutritionistspecializatin medicina functionalasi integrativa, detaliaza cauze cunoscute si mai putin cunoscute care favorizeaza alergiile sezoniere.

Reguli controversate la o scoala de prestigiu din Regatul Unit. Ce le este interzis elevilor

King James's School, din Almondbury, este una dintre cele mai prestigioase scoli. Institutia de invatamant a adaugat 40 deregulipentru a-i face peelevisa aiba un.

Xiaomi Mi MIX 2 vine cu specificatii de top si poate deveni cel mai performant telefon chinezesc de pe piata. Cand se lanseaza si cat costa

Xiaomi este una dintre cele mai importante companii chinezesti de pe piata telefoanelor mobile. Ea este recunoscuta mai ales prin performantele ridicate ale terminalelor produse si pentru costul mai redus al acestora, in comparatie cu ceilalti producatori.

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )