Libnet.ro
UNICEF

09:45

Apa potabila va fi intrerupta, temporar, in mai multe zone din Bucuresti

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Apa potabila va fi intrerupta, temporar, in mai multe zone din Bucuresti

Apa Nova Bucuresti a anuntat ca va intrerupe temporar furnizarea alimentarii cu apa, in saptamana 31 octombrie - 06 noiembrie 2016, in mai multe zone din Capitala, pentru efectuarea unor lucrari programate de modernizare in sistemul de alimentare cu apa potabila. continuă pe Ziarul Bursa

Alegeri prezidentiale in Republica Moldova: Maia Sandu a obtinut cele mai multe voturi din partea moldovenilor care au votat la Bucuresti

Candidata proeuropeana Maia Sandu a obtinut cele mai multe voturi in sectiile deschise la Bucuresti pentru alegerile prezidentiale din Republica Moldova. Potrivit UNIMEDIA, candidata PAS a strans 2. 150 de sufragii, scrie News. ro.

Ce ascunde Vladimir Plahotniuc? in controversatul interviu realizat de Cristi Tabara, mai multe obiecte din biroul omului de afaceri au fost blurate (FOTO)

Dupa emisiunea O zi a lui Cristian Tabara realizata in biroul lui Vladimir Plahotniuc, mai multi oameni si-au pus intrebarea ce se ascunde acolo. Jurnalistul Andrei Bolocan a postat pe.

Frumusetea sacra a Romaniei. Peisajele din tara noastra care i-au impresionat pe francezii de la Le Monde (FOTO)

Jurnalistii de la Le Monde s-au declarat impresionati de mai multe zone din Romania, la finalul unui reportaj de calatorie publicat la finele saptamanii trecute. Cimitirul vesel din Sapanta,.

Trafic restrictionat duminica, in Capitala, pentru ceremoniile de comemorare a victimelor din Colectiv

Traficul rutier va fi restrictionat, duminica, intre orele 12. 00 si 23. 00, in mai multe zone din centrul Capitalei, inclusiv in zona Pietei Bucur, pe strazile Bucur, Intre Garle si Verzisori, pentru ceremoniile comemorative care se vor desfasura in.

Fostului primar al Bacaului i s-au ridicat mai multe interdictii. Romeo Stavarache poate sa mearga la Primarie si sa participe la sedintele Consiliului Local

Curtea de Apel de la Targu Mures a ridicat astazi mai multe restrictii impuse de magistratii de la Bacau fata de fostul primar al Bacaului, in dosarul de luare de mita. Chiar daca Romeo Stavarache ramane impreuna cu Liviu Goian si Liviu Cenusa sub control judiciar, o parte din interdictii i-au fost ridicate. Poate merge oricand la oricare sediu al Primariei Bacau dar si la sedintele de Consiliu Local.

Victoria Stoiciu, reprezentant Friedrich-Ebert-Stiftung: Anul trecut, in Romania, au fost date de 16 ori mai multe mandate de interceptare pe siguranta nationala decat a dat FBI

Situatie uluitoare in Romania. Anul trecut au fost date de 16 ori mai multe mandate de interceptare pe siguranta nationala decat a dat FBI. Horatius Dumbrava, fost membru CSM, spune ca si.

FOTO + VIDEO. Cutremurul din Italia a fost urmat de mai multe replici, de pana la 4,2 grade pe Richter. Aproximativ 40.000 de persoane au fost evacuate

Cutremurul de 6,5 grade pe Richter din Italia a fost urmat de mai multe replici, de pana la 4,2 grade.

Amenzi de zeci de mii de lei pentru mai multe banci, dupa ce si-au trimis pe nedrept clientii in Biroul de Credit

Mai multe banci si Institutii Financiare Nebancare IFN) au fost amendate cu pana la 25. 000 de lei, de catre Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, dupa ce au raportat pe nedrept informatii negative despre clienti, la Biroul de Credit.

Simona Halep, la revenirea in Romania: Domnul Tiriac are dreptate, va trebui sa stau cat mai multe ore pe teren

Eliminata in faza grupelor la Turneul Campioanelor, Simona Halep a revenit duminica in Romania. Criticata de Ion Tiriac ca se pregateste prea putin, numarul 4 WTA i-a dat dreptate fostului tenismen. Va trebui sa stau cat mai multe ore pe teren, domnul Tiriac are dreptate.

Mai multe banci si IFN-uri amendate pentru raportarea ilegala a unor clienti la Biroul de Credit

Mai multe banci si institutii financiare nebancare IFN) au fost sanctionate de Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal ANSPDCP) cu amenzi de pana la 25. 000 de lei, pentru faptul ca au raportat date negative la Biroul de Credit fara respectarea drepturilor legale ale clientilor, se arata intr-un comunicat al Autoritatii.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )