Libnet.ro
UNICEF

22:15

Apar deja primele incidente la alegerile locale organizate in pandemie. Aurelian Badulescu: speram ca ziua sa se incheie fara incidente

Antena3 Antena3,
Apar deja primele incidente la alegerile locale organizate in pandemie. Aurelian Badulescu: speram ca ziua sa se incheie fara incidente

Alegeri locale 2020. Apar deja primele incidente la alegerile locale organizate duminca, a anuntat viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu. continuă pe Antena3

Totul despre alegerile locale pe timp de pandemie

Anul acesta, alegerile vin cu reguli stricte de prevenire a raspandirii noului coronavirus. Masurile speciale au ca scop, in primul rand, evitarea aglomerarii sectiilor de vot si reducerea contactului mainilor cu obiecte contaminate cu virusul SARS-CoV-2.

Ludovic Orban, despre alegerile locale din 2020: Nu au fost incidente foarte grave Din punctul meu de vedere nu exista niciun risc de transmitere a virusuril in procesul electoral

Premierul Ludovic Orban, prezent la Centrul de Comanda al MAI, a sustinut o serie de declaratii cu privire la alegerile locale din cursul zilei de astazi, 27 septembrie. Prim-ministrul a vorbit despre incidentele.

Alegerile locale din 27 septembrie 2020 vor oferi surprize, in special la Bucuresti

A cazut cortina peste campania electorala pentru alegerile locale de duminica, 27 septembrie 2020. Aceasta campanie va ramane una de referinta in istoria politicii romanesti si nu numai pentru argumentul pe care il auzim si il vedem vehiculat pretutindeni in mass-media si anume acela al desfasurarii in conditii de pandemie.

Prima reactie a lui Traian Basescu dupa ce a vazut ca a pierdut alegerile locale. Mesaj de ultima ora

Traian Basescu a pierdut functia de primar al Bucurestiului, la alegerile locale 2020, potrivit rezultatelor partiale anuntate de exit-poll ora 21. Playtech. ro va prezinta primele declaratii ale candidatului, de la sediul de campanie PMP. Prima reactie a lui Traian Basescu dupa ce a vazut ca a pierdut alegerile locale 2020 Rezultatele partiale alegeri locale 2020.

Reactia uluitoare a Gabrielei Firea cand a vazut rezultatul votului pentru alegerile locale. Ce a declarat

Daca la primele ore ale diminetii, atunci cand si-a exprimat si optiunea de vot, Gabriela Firea era increzatoare in fortele sale, in aceasta seara, dupa publicarea rezultatelor exit-poll, edilul inca in functie a prezentat cartea candidatului care inca mai asteapta rezultatele oficiale. Firea a preferat sa se retraga in biroul ei si sa nu le .

Ce se intampla cu romanii din Ungaria! Autoritatile au facut anuntul acum, cu o zi inainte de alegerile locale 2020

In tara vecina, Ungaria, exista romani cu dubla cetatenie cu drept de vot la alegerile locale de anul acesta. Pana acum romanii care se intorceau in Ungaria erau obligati sa intre in carantina. Pentru ziua de maine, spun autoritatile maghiare, romanii nu vor avea restrictii. Alegerile locale 2020: fara nicio restrictie pentru cetatenii romani sau .

Ion Iliescu nu voteaza la alegerile locale 2020. Ce s-a intamplat, de fapt, cu fostul presedinte al Romaniei

Situatie atipica pentru Ion Iliescu. Fostul presedinte al Romaniei nu va vota la alegerile locale 2020. De data aceasta, Ion Iliescu nu a mai facut cerere pentru a vota cu urna mobila, potrivit surselor SPP,.

Botosani: Un barbat este cercetat penal dupa ce a votat de doua ori la alegerile locale

Un barbat in varsta de 79 de ani din Botosani este anchetat penal dupa ce a votat de doua ori la alegerile locale de duminica,conform Agerpres. ro. Un purtatorul de cuvant al Inspectoratului de.

HotNews Live: Alegerile locale 2020 si rezultatele exit-poll-urilor au fost comentate impreuna cu consultantul politic Vlad Tausance

Jurnalistii Hotnews Clarice Dinu si Gabriel Bejan impreuna cu consultantul politic Vlad Tausance au discutat incepand cu ora 20,30 despre alegerile locale de astazi, exit-pollurile pe Bucuresti, neregulile semnalate in tara, prezenta la vot si multe altele.

EXCLUSIV Mobilizare masiva la alegerile locale 2020. Cozi cu zeci de oameni la sectiile din Bucuresti-Ilfov (FOTO)

Mobilizare semnificativa la alegerile locale 2020, in ciuda pandemiei de COVID-19. Cifrele din acest ancu privire la prezenta la urnesunt mai mari fata de cele din urma cu 4 ani. Votantii s-au.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )