Libnet.ro
UNICEF

22:45

Care sunt cei mai mari exportatori de ARMAMENT din lume si catre ce DESTINATII se duc armele lor

B1 B1,
Care sunt cei mai mari exportatori de ARMAMENT din lume si catre ce DESTINATII se duc armele lor

Statele Unite, Federatia Rusa, Franta, Germania si China au fost cei mai mari cinci exportatori de armament din lume in intervalul 2014-2018, se arata in datele publicate luni de Institutul International de. continuă pe B1

A murit Carmine Sarpele Persico, unul dintre cei mai mari mafioti din lume

Fostul cap al familiei mafiote Colombo, Carmine Sarpele Persico, in varsta de 85 de ani, s-a stins din viata. Acesta se afla in detentie, unde a ispasit 33 de ani din pedeapsa de 139 de ani.

Sarpele, unul dintre cei mai celebri lideri ai mafiei din New York, a murit

Unul dintre cei mai celebri mafioti din New York a murit, dupa ce 33 de ani de detentie din cei 139 la care a fost condamnat. Carmine Persico, in varsta de 85 de ani, a murit din cauza unor complicatii, el fiind blonav de diabet, scrie BBC News.

Unul dintre cei mai longevivi lideri mafioti din istorie a murit in detentie. Sarpele era condamnat la 139 de ani de inchisoare

Carmine Persico, fostul sef al unei bande criminale din New York, a murit in inchisoare, dupa ce a ispasit 33 de ani din sentinta de 139 de ani de detentie.

Jacques Attali, unul dintre cei mai influenti ganditori la nivel global: Sistemul va exploda, suntem pe marginea unei mari crize economice

Economistul Jacques Attali, o voce influenta in lume, avertizeaza ca suntem pe marginea unei mari crize economice globale.

HOROSCOP. Aceste sunt cele mai determinate zodii. Vor merge mereu inainte, oricat ar fi de dificil

Exista patru zodii care vor merge mereu inainte, oricat de dificil ar fi si orice le-ar spune cei din jur. Taur -Cand are o misiune importanta si cand stie ca are.

Cum faci cei mai buni mucenici dupa retetele lui Radu Anton Roman. Secretul deliciosului preparat traditional

Pregatiti de gospodinele din toate regiunile tarii, fierti sau copti, mucenicii se impart pe 9 martie, zi in care Biserica Ortodoxa ii praznuieste pe cei 40 de sfinti din cetatea Sevastiei, soldatii crestini care, potrivit legendei, au murit in chinuri pentru ca au refuzat sa se inchine la idoli. in credinta populara, 9 martie este ziua in care se deschid cerurile. Pentru pomenirea celor morti, in multe sate se obisnuieste sa se imparta mucenici.

VIDEO Cum aratau puii de T-Rex, cei mai temuti dintre dinozauri

Tyrannosaurus rexeste dinozaurul care a facut istorie in filmele Jurassic Park prin ferocitatea lui. Acesta nu era prietenos nici in vremurile de mult apuse, cand dinozaurii colindau.

Logodnica lui Luke Perry, mesaj emotionant dupa moartea actorului: Au fost cei mai fericiti ani din viata mea

Logodnica actorului Luke Perry a vorbit pentru prima data dupa moartea starului din Beverly Hills 90210 si a transmis un mesaj emotionant.

DOCUMENT Declaratia unica si Campionatul European de Fotbal: Fara impozite pe veniturile realizate de entitatile care sunt implicate in Turneul final

Actul normativ care prelungeste termenul de depunere a Declaratiei Unice vorbeste si despre Campionatul European de Fotbal 2020. Astfel, potrivit proiectului, entitatile organizatoare, inclusiv filialele nerezidente ale acestora, implicate in activitatile de pregatire, organizare si desfasurare a turneului nu sunt contribuabili in intelesul impozitului pe profit pentru aceste activitati iar veniturile obtinute/realizate de acestea din Romania sunt venituri neimpozabile in intelesul impozitului pe veniturile obtinute din Romania de nerezidenti.

Andreea Balan, mesaj dur: Traim intr-o tara in care drama are mai mult succes

Andreea Balan a postat un mesaj dur pe pagina personala de Facebook. Artista sustine ca traim intr-o tara in care drama are mai mult succes . Aceasta este o poza facuta la cateva ore dupa ce mi-am revenit.

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3784 seconds )