Libnet.ro
UNICEF

20:00

Aparitie bizara pe strazile din Bucuresti. Oamenii au crezut ca nu vad bine ce e pe asfalt

Playtech Playtech,
Aparitie bizara pe strazile din Bucuresti. Oamenii au crezut ca nu vad bine ce e pe asfalt

Situatie incredibila in Bucuresti. Pe o portiune a bulevardului Timisoara din Capitala, autoritatile locale au imprastiat deja sare, in cantitati mari. Reprezentantii primariei Sectorului 6 au spus ca totul a fost o proba, iar sarea a fost stransa. Aparitie bizara pe strazile din Bucuresti De altfel, Primaria sectorului 6 a comunicat, la cererea Digi24, ca . continuă pe Playtech

Locurile bantuite din Bucuresti. Povestile macabre ale cladirilor iti vor da fiori

Povesti cu locuri bantuite, mistere si legende din Bucuresti au fost dintotdeauna. Au inceput chiar la intemeierea orasului. O istorie spune ca ciobanul Bucur era bantuit de oile lui, care fusesera mancate de lupi. in timp, numarul intamplarilor nemaivazute a crescut. Ai mai jos doar trei exemple. Locuri bantuite din Bucuresti. Tipetele din Hotelul Cismigiu, .

Cele mai proaste licee din Bucuresti. 30 scoli la care elevii merg cam degeaba

Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti a clasificat liceele din Bucuresti, in functie de o serie de sapte criterii de performanta si succes, potrivit celor de la edupedu. ro. Aceasta lista este inclusa intr-un Raport de analiza a rezultatelor la Bacalaureat iunie-iulie 2020. Iata care licee se afla printre cele mai proaste licee din Bucuresti. Cele mai .

Fata de 10 ani, hartuita de sotia unui afacerist din Bucuresti: Stiu ca se culca cu tine

O eleva de clasa a IV-a a ajuns tinta unei psihopate, care este convinsa ca minora ar avea o relatie cu sotul ei. Suspecta este o femeie in varsta de 50 de ani, sotia unui afacerist care locuieste pe bd. Decebal din Capitala, scrie Spy News. Parintii fetei sunt disperati si au facut plangere penala .

Ancheta a politistilor din Bucuresti, dupa ce un barbat a furat 20 de trotinete electrice de la o societate

Politistii si procurorii din Bucuresti au demarat o ancheta, fiind cercetat un barbat suspectat ca ar fi sustras 20 de trotinete electrice de la o firma, dupa dezactivarea sistemului GPS. Suspectul a vandut unele dintre trotinete, iar pe altele le-a inchiriat.

CORONAVIRUS |5 pacienti in stare grava, transportati cu o aeronava militara din Bucuresti la spitale din Moldova (VIDEO, FOTO)

Ministerul Apararii Nationale a anuntat ca e pregatit sa transporte joi, din Bucuresti la spitale din Moldova, 15 pacienti infectati cu coronavirus si care sunt in stare grava. intr-un prim zbor, vor fi.

Pacienti COVID-19 in stare grava si care nu mai au loc in spitalele din Bucuresti, transferati cu o aeronava militara la spitale din Bacau si Iasi

O aeronava militara de tipul C-27J Spartan decoleaza joi dupa-amiaza de la Otopeni cu mai multi pacienti COVID-19 din Bucuresti aflati in stare grava si care nu mai au loc in sectiile de Terapie Intensiva. Pacientii sunt transferati la spitale din Iasi si Bacau. MApN anunta ca in total joi vor fi mai multe zboruri efectuate si vor fi transportati 15 pacienti din Bucuresti.

Ce a spus Nicusor Dan despre problema caldurii si apei calde din Bucuresti

Nicusor Dan, primarul general al Capitalei, a facut declaratii, miercuri seara, despre problemele din Bucuresti legate de furnizarea apei calde si a caldurii in sistem centralizat. Acesta a precizat ca in.

IN PROPORTIE DE PESTE 40% One Peninsula, primul club rezidential din Bucuresti cu incalzire prin pompe de caldura cu sursa geotermala, este deja vandut

Dezvoltat de compania One United Properties in cartierul Floreasca, proiectul One Peninsula este primul club rezidential din Bucuresti cu incalzire prin pompe de caldura cu sursa geotermala si totodata cel mai exclusivist ansamblu de mica inaltime.

Hotul de trotinete electrice din Bucuresti, prins de politisti. A sustras 20 de vehicule pe care le-a vandut si inchiriat

Politistii din Capitala au retinut, vineri seara,un barbat suspectat ca ar fi furttrotineteelectrice apartinand unei firme de inchirieri. Oamenii legii au primit mai multe plangeri din parte.

CORONAVIRUS |Raed Arafat, despre situatia din Bucuresti: Suntem undeva la un platou. Nu putem sa spunem ca situatia este spre bine, dar nici ca este in crestere asa cum era acum doua-trei saptamani

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, a declarat, duminica seara, ca in Bucuresti se constata ca s-a ajuns la o faza de platou in ceea ce priveste numarul infectiilor cu.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )