Libnet.ro
UNICEF

14:30

Cele mai proaste licee din Bucuresti. 30 scoli la care elevii merg cam degeaba

Playtech Playtech,
Cele mai proaste licee din Bucuresti. 30 scoli la care elevii merg cam degeaba

Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti a clasificat liceele din Bucuresti, in functie de o serie de sapte criterii de performanta si succes, potrivit celor de la edupedu. ro. Aceasta lista este inclusa intr-un Raport de analiza a rezultatelor la Bacalaureat iunie-iulie 2020. Iata care licee se afla printre cele mai proaste licee din Bucuresti. Cele mai . continuă pe Playtech

Cele mai bune jocuri din 2020: The Last of Us Part II, lider la nominalizari

Editia din acest an a Game Awards si-a desemnat nominalizatii pentru cele mai bune jocuri din 2020, iar The Last of Us Part II este lider la nominalizari. Hades, Ghost of Tsushima sau Final.

Cele mai scumpe orase din lume: cum arata top 10 in anul pandemiei

Anul 2020 a fost unul mai dificil pentru cei care faceau bani din chirii extravagante, doar pentru a-si da seama ca oamenii nu doar ca stau mai mult in case, dar au plecat la tara sau spre.

Pacienti COVID-19 in stare grava si care nu mai au loc in spitalele din Bucuresti, transferati cu o aeronava militara la spitale din Bacau si Iasi

O aeronava militara de tipul C-27J Spartan decoleaza joi dupa-amiaza de la Otopeni cu mai multi pacienti COVID-19 din Bucuresti aflati in stare grava si care nu mai au loc in sectiile de Terapie Intensiva. Pacientii sunt transferati la spitale din Iasi si Bacau. MApN anunta ca in total joi vor fi mai multe zboruri efectuate si vor fi transportati 15 pacienti din Bucuresti.

Cele mai simple parole din 2020 arata ca inca suntem prea lenesi

Dupa multe cazuri in care diverse conturi au fost hackuite si dupa ce ne-a fost spus ca securitatea conturilor este extrem de importanta, se pare ca nu am invatat inca sa ne protejam.

Cum se fac cele mai pufoase clatite americane. Ingredientul secret din reteta

Clatitele americane au devenit cunoscute prin prisma filmelor de la Hollywood, in care personajele le mananca la micul dejun, dar si pentru ca tot mai multe persoane le-au incercat si au ramas impresionate de gustul lor. Si nu doar ca ele sunt delicioase, ci sunt si foarte simplu de preparat. Cum se fac cele mai .

Imagini incendiare cu Inna si Antonia. Cum s-au atins cele doua mari vedete din Romania

Inna si Antonia au fost protagonistele unor scene extrem de sexy. Cele doua dive de la noi s-au atins lasciv si au creat un adevarat scenariu aparte in mintea fanilor de sex masculin. Cum au incins acestea imaginatia tuturor? Inna si Antonia, atingeri incendiare intrea Antonia si Inna exista o prietenie aparte care s-a nascut .

Cele mai mari greseli pe care le fac companiile cand isi relanseaza site-ul

Care sunt cele mai frecvente greseli, din perspectiva unei agentii de SEO, pe care companiile le fac cand isi relanseaza site-ul. Daca mecanismul de relansare nu ia in calcul toti factorii, afacerea respectiva poate incasa o lovitura destul de puternica in ceea ce priveste indexarea in motoarele de cautare, ceea ce poate duce la pierderi financiare considerabile.

Cele mai slabe parole din 2020. Ce faci daca parola ta e in lista?

NordPass a dezvaluitcele mai utilizate 200 de parole pe internet in 2020, aratand inca o data ca raman la fel de populare diferite combinatii de numere usor de ghicit.

Cel mai scump oras din lume este din Europa. Cum arata top 10, afectat de criza COVID-19

Parisul, Hong Kongul si Zurich sunt cele mai scumpe orase din lume, o consecinta a pandemiei de COVID-19. Mai precis, este despre efectele asupra dolarului, a monedei euro, respectiv a francului.

Bilantul infectiilor cu coronavirus pe judete. Cele mai multe cazuri noi sunt in Bucuresti, 1.473

In ultimele 24 de ore au fost 3. 920 de cazuri noi de COVID-19, 19. 507 teste efectuate. Cele mai multe cazuri noi sunt in Bucuresti, 1. 473 Capitala este urmata de judetele Constanta - 484de cazuri noi,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )