Libnet.ro
UNICEF

14:00

Cum a ajuns una dintre cele mai mari gimnaste ale Romaniei. Fac tot ce tineexclusiv pentru femei

Playtech Playtech,
Cum a ajuns una dintre cele mai mari gimnaste ale Romaniei. Fac tot ce tineexclusiv pentru femei

Au existat cazuri de celebritati care, dupa ce au ajuns pe culmi, ca mai apoi sa se retraga. Fie ca vorbim de actori, fie ca vorbim de atleti. Un astfel de caz, dramatic, este si cel al fostei olimpice, Ana Porgras. Cum a ajuns Ana Porgras, una dintre cele mai mari gimnaste ale Romaniei in . continuă pe Playtech

Calendar ortodox 14 octombrie. Azi e una dintre cele mai mari sarbatori din Romania. Ce NU ai voie sa faci, sub nicio forma

Desi in acest an protestele si masurile COVID inacceptate de credinciosi au compromis pelerinajul de Sfanta Parascheva, devenit unul local, calendarul ortodox aminteste de ceea ce inseamna cu adevarat aceasta zi, 14 octombrie: cinstirea preasfintei. Calendar ortodox 14 octombrie: Sfanta Cuvioasa Parascheva Sfanta Cuvioasa Parascheva, cunoscuta ca Paraschiva, este praznuita de Biserica Ortodoxa in fiecare .

Cele mai mari secrete ale Printesei Diana. Dezvaluiri uluitoare dupa 25 de ani

Printesa Diana a fost si ramane una din cele mai influente personalitati ale secolului XX. La 25 de ani de la interviul ei, inca se mai vorbeste si astazi despre personalitatea acesteia. in acelasi timp secretele acesteia sunt inca subiect de discutii. Printesa Diana si cele mai mari secrete ale sale La 25 de ani .

Cele mai mari 5 legende in sanatate. Ai probleme cu vederea daca te uiti de aproape la TV?

Cu totii am auzit ca daca te uiti de aproape la TV, ai probleme cu vederea. Sau ca zaharul ii agita pe copii. Miturile legate de sanatate sunt multe, insa cele cinci de mai jos sunt si cele mai cunoscute. Care este adevarul din spatele acestora, conform specialistilor?! Cele mai mari 5 legende in sanatate .

Scumpirile din Romania, printre cele mai mari din UE

Romania, printre tarile UE cu cea mai ridicata rata anuala a inflatiei in septembrie Romania s-a situat in septembrie printre tarile membre ale Uniunii Europene cu cele mai ridicate rate anuale ale inflatiei, arata datele prezentate vineri de Oficiul European de Statistica Eurostat), potrivit Agerpres.

Cum te ajuta robotii intr-unul dintre cele mai neplacute examene medicale

In incercarea de a face colonoscopiile mai putin neplacute, o echipa de oameni de stiinta de la Universitatea din Leeds a dezvoltat un nou brat robot care scoate fapta din mainile unui.

Lionel Messi: Inegalitatea este una din marile probleme ale societatii noastre

Capitanul selectionatei de fotbal a Argentinei, starul Lionel Messi, a opinat ca inegalitatea sociala este una dintre cele mai mari probleme ale societatii si este esential ca persoanele defavorizate sa aiba acces la apa, electricitate si alimente in timpul pandemiei de coronavirus, noteaza EFE.

Cati bani a atras Primaria Focsani, in primele noua luni din 2020, din fonduri europene. Cele mai mari sume, ingropate in subteran

In schimb, imprumutul rambursabil contractat anul trecut de municipalitate a ramas intact, desi municipalitatea avea alte planuri.

ANTIBIOTICE IASI: Unul dintre cele mai utilizate antibiotice in pandemie a castigat licitatia organizata de Comisia Europeana

Lupta impotriva virusului SARS-CoV-2 a determinat Europa sa ia masuri de siguranta in ceea ce priveste stocurile de antibiotice betalactamice administrate de medici din intreaga lume pentru tratamentul infectiilor asociate Covid-19, conform unui comunicat trimis redactiei.

Goldman Sachs: Asia, mai bine pozitionata pentru o recuperare rapida a economiei

Asia este mai bine pozitionata pentru o recuperare rapida a economiei comparativ cu restul planetei deoarece a reusit, in mare parte, sa controleze transmiterea coronavirusului, a declarat Goldman Sachs, una dintre cele mai mari banci din Statele Unite, potrivit CNBC, citeaza Mediafax.

Tributul Retezatului. Cele mai negre tragedii de pe munte: dezastre naturale, accidente de avion si avalanse mortale

Un sir lung de tragedii a transformat Retezatul, impresionant prin frumusetea privelistilor sale, intr-unul dintre cele mai riscante masive muntoase din Romania.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )