Libnet.ro
UNICEF

15:00

Cele mai mari secrete ale Printesei Diana. Dezvaluiri uluitoare dupa 25 de ani

Playtech Playtech,
Cele mai mari secrete ale Printesei Diana. Dezvaluiri uluitoare dupa 25 de ani

Printesa Diana a fost si ramane una din cele mai influente personalitati ale secolului XX. La 25 de ani de la interviul ei, inca se mai vorbeste si astazi despre personalitatea acesteia. in acelasi timp secretele acesteia sunt inca subiect de discutii. Printesa Diana si cele mai mari secrete ale sale La 25 de ani . continuă pe Playtech

Cum a ajuns una dintre cele mai mari gimnaste ale Romaniei. Fac tot ce tineexclusiv pentru femei

Au existat cazuri de celebritati care, dupa ce au ajuns pe culmi, ca mai apoi sa se retraga. Fie ca vorbim de actori, fie ca vorbim de atleti. Un astfel de caz, dramatic, este si cel al fostei olimpice, Ana Porgras. Cum a ajuns Ana Porgras, una dintre cele mai mari gimnaste ale Romaniei in .

Cele mai mari 5 legende in sanatate. Ai probleme cu vederea daca te uiti de aproape la TV?

Cu totii am auzit ca daca te uiti de aproape la TV, ai probleme cu vederea. Sau ca zaharul ii agita pe copii. Miturile legate de sanatate sunt multe, insa cele cinci de mai jos sunt si cele mai cunoscute. Care este adevarul din spatele acestora, conform specialistilor?! Cele mai mari 5 legende in sanatate .

Calendar ortodox 14 octombrie. Azi e una dintre cele mai mari sarbatori din Romania. Ce NU ai voie sa faci, sub nicio forma

Desi in acest an protestele si masurile COVID inacceptate de credinciosi au compromis pelerinajul de Sfanta Parascheva, devenit unul local, calendarul ortodox aminteste de ceea ce inseamna cu adevarat aceasta zi, 14 octombrie: cinstirea preasfintei. Calendar ortodox 14 octombrie: Sfanta Cuvioasa Parascheva Sfanta Cuvioasa Parascheva, cunoscuta ca Paraschiva, este praznuita de Biserica Ortodoxa in fiecare .

Scumpirile din Romania, printre cele mai mari din UE

Romania, printre tarile UE cu cea mai ridicata rata anuala a inflatiei in septembrie Romania s-a situat in septembrie printre tarile membre ale Uniunii Europene cu cele mai ridicate rate anuale ale inflatiei, arata datele prezentate vineri de Oficiul European de Statistica Eurostat), potrivit Agerpres.

Cati bani a atras Primaria Focsani, in primele noua luni din 2020, din fonduri europene. Cele mai mari sume, ingropate in subteran

In schimb, imprumutul rambursabil contractat anul trecut de municipalitate a ramas intact, desi municipalitatea avea alte planuri.

Acest rover de la NASA va explora cele mai inaccesibile parti ale lui Marte

NASA tocmai a prezentat un rover cu patru roti, supranumit DuAxel, care se poate imparti in doua roveruri separate cu doua roti. Roverul este conceput pentru a explora intr-o zi unele dintre.

Lionel Messi: Inegalitatea este una din marile probleme ale societatii noastre

Capitanul selectionatei de fotbal a Argentinei, starul Lionel Messi, a opinat ca inegalitatea sociala este una dintre cele mai mari probleme ale societatii si este esential ca persoanele defavorizate sa aiba acces la apa, electricitate si alimente in timpul pandemiei de coronavirus, noteaza EFE.

Cele mai bune idei de afaceri in IT: Castigatorii Innovation Labs 2020

Programul de accelerare si mentorat pentru tineri antreprenori Innovation Labs si-a desemnat castigatorii in cadrul Finalei Demo Day. Peste 460 de tineri s-au inscris la cele cinci Hackathoane ale competitiei, desfasurate la nivel national, propunand peste 160 de idei pentru produse si servicii digitale. Iata cele mai bune proiecte.

CORONAVIRUS |Slovacia vrea sa testeze toti cetatenii cu varste mai mari de 10 ani

Premierul slovac Igor Matovic a anuntat ca Slovacia vrea sa testeze toti cetatenii cu varste mai mari de 10 ani, potrivit Agerpres. Testele vor avea loc in urmatoarele doua weekenduri, dintre care in 24-25.

Coronavirus: Slovacia intentioneaza sa testeze toate persoanele cu varste mai mari de 10 ani

Slovacia intentioneaza sa testeze toti cetatenii cu varste mai mari de 10 ani, in cadrul masurilor de combatere a Covid-19, a anuntat sambata premierul slovac Igor Matovic, intr-o conferinta de presa.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )