Libnet.ro
UNICEF

14:15

Apartamentul situat la cea mai mare inaltime din Romania a fost vandut cu 372.000 de euro

Adevărul Adevărul,
Apartamentul situat la cea mai mare inaltime din Romania a fost vandut cu 372.000 de euro

Apartamentul situat la cea mai mare inaltime din Romania, amplasat in ansamblul rezidential Asmita Gardens din Bucuresti, a fost vandut pentru 372. 000 euro, se arata intr-un comunicat al Euro Insol, administratorul judiciar al companiei. continuă pe Adevărul

Faze tari: Cea mai batrana mama din Romania arata traznet in tinerete! Vezi cum arata Adriana Iliescu in trecut; Teste de sarcina pozitive, de vanzare online. Metoda ciudata prin care femeile ii pacalesc sau se razbuna pe barbati; S-a demonstrat stiintif

Vitrina care atrage toate privirile. Ce a expus un brand de imbracaminte, in asteptarea Sfantului Valentin. Retailerul american American Apparel a reusit sa starneasca un alt scandal. De data aceasta, manechinele dintr-o vitrina a magazinului erau decorate cu. par pubian. Pare imposibil, dar s-a intamplat! Ce i-a cazut in cap unei femei, in timp ce isi plimba cainele!Medicilor nu le-a venit sa creada. O femeie din Rio de Janeiro a trecut prin clipe cumplite de agonie, dupa ce a fost victima unui accident bizar.

VIDEO Prognoza meteo pentru inceputul de saptamana: Vremea se raceste usor marti, cand va ploua in cea mai mare parte a tarii

Luni, vremea se va mentine calda in cea mai mare parte a tarii, exceptand nord-estul tarii unde temperatura aerului va marca o scadere, apropiindu-se de mediile multianuale ale perioadei, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie, potrivit Mediafax. Marti, temperaturile vor scade usor in toate regiunile si temporar va ploua in cea mai mare parte a tarii.

Victor Ponta, pe Facebook: Avem cea mai ieftina benzina din Europa / Afla ce spun romanii

Romania are cea mai ieftina benzina din Europa. Cel putin asta sustine premierul Victor Ponta pe pagina sa oficiala de Facebook. Romanii au insa o alta parere. Sute de oameni au criticat postarea.

Data de 20 ianuarie, cea mai deprimanta zi din 2014

Cea de-a treia zi de luni a anului, care, in 2014, cade pe 20 ianuarie, este considerata a fi cea mai deprimanta zi, sustine un psiholog britanic. Teoria despre Blue Monday a aparut in 2005, cand psihologul.

Egiptul nu a mai cumparat grau din Romania

Autoritatea egipteana pentru Aprovizionare GASC) a cumparat 295 mii tone de grau la ultima licitatie, dar tara noastra nu a mai fost vizata.

Borza a gasit cumparator pentru un penthouse de 370.000 euro in cele mai inalte blocuri noi din Bucuresti

Asmita Gardens a vandut apartamentul situat la cea mai mare inaltime din Romania 92 m de sol. Apartamentul de tip penthouse se afla la etajul 25 al celui de-al treilea turn si are o suprafata utila de 186 mp si o terasa exterioara de 205 mp,.

Cele mai scumpe autostrazi din Romania: Comarnic-Brasov devine cea mai costisitoare sosea de pana acum

Cu o retea de aproximativ 630 de kilometri de autostrazi, Romania se afla printre statele Uniunii Europene cu cele mai mari tarife practicate raportat la numarul de kilometri ai soselei, reusind ca valoarea contractelor sa fie si de 10 ori mai mare.

Cum se scumpesc rosiile romanesti din cauza agentului termic de la Bucuresti.

Pretul legumelor romanesti de primavara ar putea creste considerabil, daca cea mai mare sera din Romania, aflata langa Bucuresti, isi va inchide portile. Conducerea firmei Leoser SA, proprietara serelor, a anuntat in week-end ca, din cauza faptului ca Primaria Capitalei a decis marirea cu 40% a tarifului gigacaloriei, este nevoita sa-i concedieze pe toti cei 2000 de angajati. De altfel, acestia au intrat de ieri in greva, in semn de protest fata de decizia municipalitatii. Reprezentantii .

Tarile in care salariul minim este si de 10 ori MAI MARE ca in Romania

De la 1 ianuarie, romanii pot munci fara nicio restrictie in toate tarile Uniunii Europene. Toti viseaza la joburi bine platite dar, chiar si la nivelul salariului minim pe economie, un roman poate.

China a repetat in 2013 cea mai slaba performanta economica incepand din 1999 - PIB-ul a crescut cu 7,7%

China a inregistrat o crestere economica de 7,7% in 2013, stabila in raport cu 2012, an in care marcase cea mai slaba performanta din ultimii 13 ani, a anuntat guvernul lui, lansand totodata un semnal de alarma fata de dezechilibrele persistente si indatorarea publica, scrie AFP.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2422 seconds )