Libnet.ro
UNICEF

13:16

Ce a aparut acum la mormantul Ilenei Ciuculete. Toti cei care trec cimitir se uita lung

Playtech Playtech,
Ce a aparut acum la mormantul Ilenei Ciuculete. Toti cei care trec cimitir se uita lung

Fanii au ramas fara cuvinte cand au vazut ce a aparut la mormantul Ilenei Ciuculete! Toti cei care trec prin cimitir isi aduc aminte cu drag de cantareata de muzica populara care s-a stins in urma cu doi ani din cauza unei boli nemiloase. Ce a aparut la mormantul Ilenei Ciuculete Moartea Ilenei Ciuculete a . continuă pe Playtech

Atentie, romani: toti cei care au cont bancar trebuie sa afle. Se intampla chiar de acum

Pana de curand, interactiunea cu bancile nu putea fi facuta decat fata in fata, dupa ore de stat la rand la ghiseu si multe drumuri facute. Cum in aceasta perioada mai toate.

Toti cei care folosesc WhatsApp trebuie sa afle urgent: e aproape spionaj in masa ce se intampla

Dupa ce Facebook si-a creat din ce in ce mai multe functii pe platforma sa, de multe ori, utilizatorii vor sa aiba si acces la o aplicatie simpla, cu ajutorul careia sa faca un singur.

Ingredientul folosit de toti romanii, care poate fi foarte toxic. Capcana in care cad multi

Din ce in ce mai multi medici se plang ca problemele de sanatate cu care ne confruntam reprezinta rezultatul unei educatii alimentare precare. Acestia spun ca un ingredient folosit de toti romanii poate fi extrem de toxic pentru organism daca nu este consumat corespunzator. Carnea, ingredientul care poate fi foarte toxic Romanii ajung la medici .

Mesaje de sfantul Matei. Idei de urari frumoase pentru cei care au acest nume

Conform calendarului romano-catolic, astazi 21 septembrie 2020, se sarbatoreste Sfantul apostol si evanghelist Matei. Mesaje frumoase pentru cei care poarta numele sfantului Matei Sfantul Matei era unui din cei 12 apostoli ai lui Iisus Hristos. Totodata el era unul dintre cei patru evanghelisti, alaturi de: Luca, Ioan si Marcu. El locuia in Capernaum si era .

Probleme pentru mii de soferi. Ce risca cei care vor sa isi ia permisul de conducere

Restrictiile impuse de autoritati in contextul pandemiei de coronavirus au creat o situatie imposibil de gestionat pentru viitorii soferi. Ce risca sa pateasca mii de romani care vor sa isi ia permisul de conducere. Probleme pentru mii de viitori soferi. Ce risca romanii care vor sa isi ia permisul de conducere in perioada aceasta Dupa .

Descoperire istorica in apele Mexicului. Se confirma tot ce stia omenirea despre mayasi, cei care au prezis sfarsitul lumii

O descoperire istorica a fost facuta in apele Mexicului. S-a confirmat tot ce stia omenirea despre mayasi, cei care au prezis sfarsitul lumii. Arheologii din Mexic au confirmat ca o nava scufundata descoperita in largul peninsulei Yucatan a fost folosita pentru transportarea mayasilor vanduti in sclavie. Descoperirea ce va marca planeta. Adevarul despre civilizatia mayasa, .

Ludovic Orban, anunt de ultim moment pentru cei care se intorc din strainatate. Ce vor fi obligati sa faca

Anunt de ultima ora din partea premierului Romaniei. Ludovic Orban a anuntat in cursul diminetii de luni ca in ciuda cresterilor mari de cazuri COVID-19, situatia este pentru moment tinuta sub control, insa Guvernul are in vederea modificarea restrictiilor cu privire la carantinarea cetatenilor pentru 14 zile. Noi masuri sunt in analize si discutii Ludovic .

EXCLUSIV Cum pot vota cei care se afla in izolare. Presedintele AEP: Toti cetatenii care solicita urna mobila trebuie sa faca dovada cu acte medicale Reprezentant DSP: Trebuie solicitata de la medicul de familie decizia de carantina

EXCLUSIV Mai multe confuzii au aparut in mediul online cu privire la procedurile pe care trebuie sa le indeplineasca persoanele aflate in carantina, fie ca au fost confirmate cu noul coronavirus, fie ca au fo.

Donald Trump i-a sunat pe cei care l-au propus la Premiul Nobel pentru Pace. Ce le-a transmis presedintele american

Nominalizat la Premiul Nobel pentru Pace 2021, Donald Trump i-a sunat pe cei doi deputati scandinavi care au venit cu initiativa. Oficialii Jacobsson si Tybring-Gjedde au facut dezvaluirea. Donald Trump i-a.

Alegeri locale 2020. Actele medicale pentru cei care voteaza la urna speciala ar putea fi eliberate gratuit

AEP cere Ministerului Sanatatii si CNAS sa faciliteze eliberarea cu titlu gratuit a actelor medicale necesare alegatorilor care indeplinesc conditiile pentru exercitarea dreptului de vot prin intermediul urnei speciale la alegerile locale din anul 2020.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )