Libnet.ro
UNICEF

19:00

Atentie, romani: toti cei care au cont bancar trebuie sa afle. Se intampla chiar de acum

Playtech Playtech,
Atentie, romani: toti cei care au cont bancar trebuie sa afle. Se intampla chiar de acum

Pana de curand, interactiunea cu bancile nu putea fi facuta decat fata in fata, dupa ore de stat la rand la ghiseu si multe drumuri facute. Cum in aceasta perioada mai toate. continuă pe Playtech

Toti cei care folosesc WhatsApp trebuie sa afle urgent: e aproape spionaj in masa ce se intampla

Dupa ce Facebook si-a creat din ce in ce mai multe functii pe platforma sa, de multe ori, utilizatorii vor sa aiba si acces la o aplicatie simpla, cu ajutorul careia sa faca un singur.

Atentie, romani! Fructele si legumele injectate pe care le cumperi si de la piata

Trebuie sa aveti mare grija de unde va faceti piata, deoarece fructele si legumele injectate altereaza sanatatea si pot duce chiar la cancer. Astfel, nutritionistul Luiza Pirvu a explicat la emisiunea Sfat de Sanatate cu Andreea Cigolea care sunt cele mai tratate alimente cu pesticide. Fructele si legumele injectate pe care le cumperi si de .

Atentie, romani! Ce pensie veti primi daca ati cotizat doar 10-15 ani in taxe. Anunt oficial

Modificarile aduse asupra Legii Pensiilor vor afecta foarte multi romani, intrucat totul va depinde de anii in care au cotizat la stat. Ce pensie vei avea daca ai cotizat doar 10-15 ani, afla in randurile de mai jos. Ce pensie vei primi daca ai cotizat doar 10-15 ani la stat Noua Lege a pensiilor vine .

Probleme pentru mii de soferi. Ce risca cei care vor sa isi ia permisul de conducere

Restrictiile impuse de autoritati in contextul pandemiei de coronavirus au creat o situatie imposibil de gestionat pentru viitorii soferi. Ce risca sa pateasca mii de romani care vor sa isi ia permisul de conducere. Probleme pentru mii de viitori soferi. Ce risca romanii care vor sa isi ia permisul de conducere in perioada aceasta Dupa .

Mesaje de sfantul Matei. Idei de urari frumoase pentru cei care au acest nume

Conform calendarului romano-catolic, astazi 21 septembrie 2020, se sarbatoreste Sfantul apostol si evanghelist Matei. Mesaje frumoase pentru cei care poarta numele sfantului Matei Sfantul Matei era unui din cei 12 apostoli ai lui Iisus Hristos. Totodata el era unul dintre cei patru evanghelisti, alaturi de: Luca, Ioan si Marcu. El locuia in Capernaum si era .

Descoperire istorica in apele Mexicului. Se confirma tot ce stia omenirea despre mayasi, cei care au prezis sfarsitul lumii

O descoperire istorica a fost facuta in apele Mexicului. S-a confirmat tot ce stia omenirea despre mayasi, cei care au prezis sfarsitul lumii. Arheologii din Mexic au confirmat ca o nava scufundata descoperita in largul peninsulei Yucatan a fost folosita pentru transportarea mayasilor vanduti in sclavie. Descoperirea ce va marca planeta. Adevarul despre civilizatia mayasa, .

Ludovic Orban, anunt de ultim moment pentru cei care se intorc din strainatate. Ce vor fi obligati sa faca

Anunt de ultima ora din partea premierului Romaniei. Ludovic Orban a anuntat in cursul diminetii de luni ca in ciuda cresterilor mari de cazuri COVID-19, situatia este pentru moment tinuta sub control, insa Guvernul are in vederea modificarea restrictiilor cu privire la carantinarea cetatenilor pentru 14 zile. Noi masuri sunt in analize si discutii Ludovic .

Statele Unite sustin ca sanctiunile ONU contra Iranului au reintrat in vigoare si anunta ca cei care le incalca vor fi pedepsiti

Statele Unite au proclamat unilateral in cursul noptii de sambata spre duminica, ca sanctiunile Natiunilor Unite contra Iranului sunt din nou in vigoare si au promis sa ii pedepseasca pe cei care le incalca, intr-un gest care risca sa mareasca izolarea lor, dar si tensiunile internationale, noteaza AFP, preluata de Agerpres.

Tudor Chirila: Te rog eu, iesi la vot! Politicienii nu sunt toti la fel. Asta spun doar cei care au creat mafia politica ce a pus stapanire pe Romania (VIDEO)

Tudor Chirila a lansat miercuri un mesaj mobilizator, explicandu-le tinerilor de ce trebuie sa iasa la vot. Artistul s-a referit in special la situatia din Bucuresti, dar vorbele lui se aplica in egala.

Tudor Chirila: Te rog eu, iesi la vot! Politicienii nu sunt toti la fel. Asta spun doar cei care au creat mafia politica ce a pus stapanire pe Romania (VIDEO)

Tudor Chirila a lansat miercuri un mesaj mobilizator, explicandu-le tinerilor de ce trebuie sa iasa la vot. Artistul s-a referit in special la situatia din Bucuresti, dar vorbele lui se aplica in egala.

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )