Libnet.ro
UNICEF

18:00

A aparut programul Prima masina second hand. Care sunt conditiile de cumparare

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
A aparut programul Prima masina second hand. Care sunt conditiile de cumparare

New Kopel Group, subsidiara holdingului Shlomo Group din Israel, a lansat, joi, programul Prima masina second hand, conditiile de creditare fiind asemanatoare cu programul guvernamental Prima masina. continuă pe Wall-Street Ro

Romanii isi vor putea cumpara masini second hand si in leasing

Un grup de firme a dat startul unui nou program adresat celor care vor sa isi cumpere o masina second hand apeland la varianta leasingului. Dobanda, in acest caz, este una de doua ori mai mica decat in cazul l.

VIDEO Care sunt cauzele si cum putem fi siguri de diagnosticul de apendicita acuta la copii? Dr. Mihaela Herescu: In unele cazuri se pot face CT si RMN , dar acestea sunt invazive pentru copil

Care sunt principalele semne ale apendicitei la copii? Dr. Mihaela Herescu, medic primar pediatru, a explicat posibilele cauze ale apendicitei acute la copii si procesul prin care se pune acest diagnostic. In unele cazuri se pot face tomografia computerizata si rezonanta magnetica, dar fiind mai invazive pentru copil nu se efectueaza in mod frecvent, a explicat Dr. Mihaela Herescu.

Klaus Iohannis, despre iesirea din tara a lui Victor Ponta: Stim foarte bine care sunt prietenii nostri. Nu e niciun pericol

Este nevoie de un proces de armonizare intre modul in care Presedintia si primul ministru fac politica externa, a declarat, miercuri, presedintele Klaus Iohannis, intrebat despre iesirea din tara a premierului Victor Ponta, el precizand ca Romania stie foarte bine care sunt prietenii sai.

Care sunt cauzele, semnele si simptomele depresiei la barbati?

Orice persoana este uneori trista, iritata si are probleme cu somnul. Dar, de obicei, aceste probleme trec in cateva zile. Atunci cand un barbat are depresie, afectiunea interfereaza cu rutina sa zilnica timp de cateva saptamani. Depresia afecteaza atat femeile, cat si barbatii. Cu toate acestea, barbatii simt depresia diferit, isi pierd interesul fata de locul de munca, familie sau hobby-uri. Multi barbati nu recunosc si nu cer ajutorul atunci cand constientizeaza ca sunt depresivi, ei fiind reticenti atunci cand trebuie sa vorbeasca despre sentimentele lor. Care sunt cauzele, semnele si simptomele depresiei la barbati?.

Iohannis, despre iesirea lui Ponta la Baku: Romania stie foarte bine care sunt prietenii sai

Este nevoie de un proces de armonizare intre modul in care Presedintia si primul ministru fac politica externa, a declarat, miercuri, presedintele Klaus Iohannis, intrebat despre iesirea din tara a.

CNANDR ia soferii la intrebari, pe drumurile nationale, pentru a afla care sunt principalele rute de transport din Romania

Stam mai prost cu drumurile, dar macar sa facem sondaje. Dupa sutele de studii de fezabilitate pentru drumuri care intarzie sa apara, CNADNR a inceput un nou proiect. Un sondaj referitor la principalele rute de.

Care sunt nemultumirile clientilor BCR: transparenta si limbajul prea complicat

Circa 35. 000 de clienti persoane fizice ai BCR, reprezentand 1,2% din portofoliul pe acest segment, au formulat anul trecut o sesizare catre banca, dintre care cele mai multe reclama transparenta si limbajul utilizat in documente, a declarat Dan.

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2336 seconds )