Libnet.ro
UNICEF

20:45

Klaus Iohannis, despre iesirea din tara a lui Victor Ponta: Stim foarte bine care sunt prietenii nostri. Nu e niciun pericol

Hotnews Hotnews,
 Klaus Iohannis, despre iesirea din tara a lui Victor Ponta: Stim foarte bine care sunt prietenii nostri. Nu e niciun pericol

Este nevoie de un proces de armonizare intre modul in care Presedintia si primul ministru fac politica externa, a declarat, miercuri, presedintele Klaus Iohannis, intrebat despre iesirea din tara a premierului Victor Ponta, el precizand ca Romania stie foarte bine care sunt prietenii sai. continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis,despre iesirea lui Ponta: Stim foarte bine care sunt prietenii nostri; nu e niciun pericol

Este nevoie de un proces de armonizare intre modul in care Presedintia si primul ministru fac politica externa, a spus presedintele Klaus Iohannis, intrebat despre iesirea din tara a premierului Victor Ponta. Seful statului a precizat ca.

Iohannis, despre plecarea din tara a premierului Ponta fara a informa pe NIMENI

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, sustine ca in acest moment este nevoie de un proces de armonizare intre modul in care Presedintia si primul ministru fac politica externa. Iohannis a raspuns astfel unei intrebari referitoare la iesirea din tara a premierului Ponta.

Iohannis, despre iesirea lui Ponta la Baku: Romania stie foarte bine care sunt prietenii sai

Este nevoie de un proces de armonizare intre modul in care Presedintia si primul ministru fac politica externa, a declarat, miercuri, presedintele Klaus Iohannis, intrebat despre iesirea din tara a.

Iohannis, despre plecarea lui Ponta la Baku: Stim foarte bine care sunt prietenii nostri. Nu e niciun pericol

Este nevoie de un proces de armonizare intre modul in care Presedintia si primul ministru fac politica externa, a declarat, miercuri, presedintele Klaus Iohannis, intrebat despre iesirea din tara a premierului Victor Ponta.

Klaus Iohannis, despre premierul Victor Ponta: Nici Baku, nici la multi ani, nici Turcia

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, inainte de a pleca in Croatia, ca Victor Ponta nu l-a informat ca pleaca la Jocurile Europene de la Baku si ca nu a vorbit cu el in ultimele doua zile.

Klaus Iohannis, despre comunicarea cu Victor Ponta: Nici Baku, nici La multi ani, nici Turcia. Am aflat, cum spuneti voi, pe surse (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a spus, luni, ca nu a fost informat de primierul Victor Pona ca va veni la Baku, la ceremonia de deschidere a Jocurilor Europene din Azerbaidjan. intrebat de un jurnalist daca a fost.

Klaus Iohannis, despre cazul Ponta: Speta arata ca lupta anticoruptie se desfasoara din plin

Klaus Iohannis se afla intr-o vizita oficiala in Croatia, unde a vorbit si despre situatia in care se afla Victor Ponta, acesta fiind urmarit penal, informeaza Stiri pe surse. Este evident ca.

Klaus Iohannis, vizita intr-o tara in care nu a mai fost, in calitate oficiala, niciun presedinte roman

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns luni in Croatia, unde efectueaza o vizita oficiala de doua zile si are intalniri cu mai multi oficiali croati, dupa cum transmite corespondentul Agepres. inainte de.

Klaus Iohannis, despre vizita omologului portughez: Portugalia este un partener foarte important al Romaniei, iar domeniile in care se reflecta acest lucru sunt cel economic si cel al apararii

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a primit vizita oficiala a presedintelui Republicii Portugheze, Anibal Cavaco Silva. Seful statului a tinut sa ii ureze bun venit cu ocazia primei vizite ale sale in.

Klaus Iohannis, despre despre plecarea lui Ponta la Baku: Este nevoie de un proces de armonizare intre modul in care face Presedintia politica externa si modul in care face primul ministru politica externa

Presedintele Romaniei a primit, miercuri, vizita oficiala a presedintelui Republicii Portugheze, Anibal Cavaco Silva. La sfarsitul conferintei de presa sustinuta de cei doi oficiali, jurnalistii.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )