Libnet.ro
UNICEF

15:00

Iohannis, despre iesirea lui Ponta la Baku: Romania stie foarte bine care sunt prietenii sai

Antena3 Antena3,
Iohannis, despre iesirea lui Ponta la Baku: Romania stie foarte bine care sunt prietenii sai

Este nevoie de un proces de armonizare intre modul in care Presedintia si primul ministru fac politica externa, a declarat, miercuri, presedintele Klaus Iohannis, intrebat despre iesirea din tara a. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis, despre iesirea din tara a lui Victor Ponta: Stim foarte bine care sunt prietenii nostri. Nu e niciun pericol

Este nevoie de un proces de armonizare intre modul in care Presedintia si primul ministru fac politica externa, a declarat, miercuri, presedintele Klaus Iohannis, intrebat despre iesirea din tara a premierului Victor Ponta, el precizand ca Romania stie foarte bine care sunt prietenii sai.

Klaus Iohannis,despre iesirea lui Ponta: Stim foarte bine care sunt prietenii nostri; nu e niciun pericol

Este nevoie de un proces de armonizare intre modul in care Presedintia si primul ministru fac politica externa, a spus presedintele Klaus Iohannis, intrebat despre iesirea din tara a premierului Victor Ponta. Seful statului a precizat ca.

Iohannis, despre plecarea lui Ponta la Baku: Stim foarte bine care sunt prietenii nostri. Nu e niciun pericol

Este nevoie de un proces de armonizare intre modul in care Presedintia si primul ministru fac politica externa, a declarat, miercuri, presedintele Klaus Iohannis, intrebat despre iesirea din tara a premierului Victor Ponta.

Klaus Iohannis, despre premierul Victor Ponta: Nici Baku, nici la multi ani, nici Turcia

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, inainte de a pleca in Croatia, ca Victor Ponta nu l-a informat ca pleaca la Jocurile Europene de la Baku si ca nu a vorbit cu el in ultimele doua zile.

Klaus Iohannis, despre comunicarea cu Victor Ponta: Nici Baku, nici La multi ani, nici Turcia. Am aflat, cum spuneti voi, pe surse (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a spus, luni, ca nu a fost informat de primierul Victor Pona ca va veni la Baku, la ceremonia de deschidere a Jocurilor Europene din Azerbaidjan. intrebat de un jurnalist daca a fost.

Klaus Iohannis, despre despre plecarea lui Ponta la Baku: Este nevoie de un proces de armonizare intre modul in care face Presedintia politica externa si modul in care face primul ministru politica externa

Presedintele Romaniei a primit, miercuri, vizita oficiala a presedintelui Republicii Portugheze, Anibal Cavaco Silva. La sfarsitul conferintei de presa sustinuta de cei doi oficiali, jurnalistii.

Basescu critica prezenta lui Ponta la Baku: Ponta nu mai stie cum sa ranjeasca si cui

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, duminica, ca prezenta lui Victor Ponta la Baku arata ca nu mai stie cum sa ranjeasca si cui, iar relatia cu Federatia Rusa este un gest de ambiguitate in politica externa.

Iohannis, despre Ponta: Nu m-a sunat nici sa-mi spuna ca pleaca la Baku si nici de ziua mea

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, ca a aflat despre plecarea lui Victor Ponta la Baku pe surse, dupa ce acesta plecase, spunand ca premierul nu l-a sunat nici sa il informeze ca merge in Azerbaidjan, nici sa ii spuna la multi ani de ziua sa si nici sa il anunte ca merge in Turcia.

Iohannis, despre Ponta: Nu m-a sunat nici sa-mi spuna ca pleaca la Baku si nici de ziua mea

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, ca a aflat despre plecarea lui Victor Ponta la Baku pe surse, dupa ce acesta plecase, spunand ca premierul nu l-a sunat nici sa il informeze ca merge in Azerbaidjan, nici sa ii spuna la.

Iohannis, despre plecarea din tara a premierului Ponta fara a informa pe NIMENI

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, sustine ca in acest moment este nevoie de un proces de armonizare intre modul in care Presedintia si primul ministru fac politica externa. Iohannis a raspuns astfel unei intrebari referitoare la iesirea din tara a premierului Ponta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2368 seconds )