Libnet.ro
UNICEF

00:07

Apel al magistratilor catre presedinte, premier si ministrul Justitiei: Gasiti solutii imediate pentru modificari legislative in acord cu standardele statului de drept Nu poate fi ignorata influenta negativa a Legii recursului compensatoriu

Hotnews Hotnews,
 Apel al magistratilor catre presedinte, premier si ministrul Justitiei: Gasiti solutii imediate pentru modificari legislative in acord cu standardele statului de drept Nu poate fi ignorata influenta negativa a Legii recursului compensatoriu

Doua asociatii ale judecatorilor si procurorilor fac apel catre presedinte, premier si ministrul Justitiei sa respecte independenta justitiei, neutilizand instrumente contrare acesteia, si sa gaseasca solutii imediate pentru modificarile legislative, in acord cu standardele statului de drept si cu recomandarile tuturor entitatilor internationale relevante. Apelul are loc la o zi dupa ce Catalin Predoiu a anuntat ca recursul compensatoriu si sectia speciala nu pot fi desfiintate peste noapte si ca pentru ambele legi se va merge pe procedura parlamentara. continuă pe Hotnews

Sectia Speciala, judecata de magistrati. Ministrul Justitiei consulta breasla in principalele probleme ale Justitiei

Ministrul Justitiei a demarat o consultare rapida a tuturor magistratilor din tara cu privire la teme importante, precum existenta Sectiei Speciale sau pensionarea anticipata a judecatorilor si procurorilor.

Ministrul Justitiei, scrisoare catre toti magistratii din Romania. Catalin Predoiu le-a adresat 4 intrebari esentiale pentru viitorul sistemului judiciar

Catalin Predoiu, ministrul Justitiei, a trimis o scrisoare catre toate parchetele si instantele din tara, prin care ii consulta pe magistrati pe patru teme importante, si anume pensionarea anticipata a.

Ministrul Justitiei, despre extradarea Alinei Bica: Daca nu ma insel, e intr-o tara UE, Spania parca

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a declarat, joi, ca, daca nu se insala, Alina Bica, data in urmarire internationala, este in Spania, astfel ca, fiind intr-o tara UE, nu este necesar ca Ministerul Justitiei sa declanseze proceduri de extradare. El si-a exprimat regretul personal pentru situatia in care este Bica.

Ministrul Justitiei dispune efectuarea unui control la Penitenciarul Rahova si la ANP, dupa ce Liviu Dragnea a primit o zi de permisie. Predoiu: Vrem sa vedem daca legea se aplica la fel pentru toti detinutii (VIDEO)

Catalin Predoiu, ministrul Justitiei, a dispus efectuarea unui control suplimentar la Penitenciarul Rahova si la nivelul Administratiei Nationale a Penitenciarelor, dupa ce fostul lider PSD Liviu Dragnea, trimis.

Procedura de selectie a sefilor de la Parchetul General, DNA si DIICOT incepe in 2 decembrie. Ministrul Justitiei: Ori castiga infractorii, ori castiga partea cinstita a societatii (VIDEO)

Catalin Predoiu, ministrul Justitiei, a anuntat, miercuri, ca a inceput sa lucreze la procedura de selectie a procurorilor de rang inalt imediat dupa preluarea mandatului. Astfel, in data de 2 decembrie, va fi.

Unde se afla acum Alina Bica, condamnata definitiv la patru ani de inchisoare. Ministrul Justitiei, dezvaluire de ultima ora: Daca nu ma insel, e intr-o tara europeana

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a declarat, joi, ca regreta situatia in care a ajuns Alina Bica, fosta sefa a DIICOT si fostul sau secretar de stat in primul mandat de ministru, precizand ca aceasta.

Unde se afla acum Alina Bica, fosta sefa anti-mafia fugita din tara? Ministrul Justitiei: Daca nu ma insel, e intr-o tara europeana. Spania parca, nu?

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a declarat, joi, ca regreta situatia in care a ajuns Alina Bica, fosta sefa a DIICOT si fostul sau secretar de stat in primul mandat de ministru. Nu pot decat sa regret aceasta situatie, a spus Predoiu.

Guvernul Orban nu va abroga Legea recursului compensatoriu. Catalin Predoiu, ministrul Justitiei: Vor urma condamnari la CEDO si nu pot fi construite penitenciare noi suficient de repede (VIDEO)

Guvernul Orban nu va aborga Legea recursului compensatoriu, propusa in perioada guvernarii asa-zis tehnocrate, dar modificata decisiv de PSD si ALDE, a anuntat Catalin Predoiu, ministrul Justitiei, joi,.

Ministrul Justitiei: Permisia lui Dragnea a fost legala

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a anuntat ca permisia acordata la finalul lunii octombrie lui Liviu Dragnea a fost una legala.

Ministrul Justitiei, anunt despre permisia primita de Liviu Dragnea

Ministrul Justitiei a anuntat, joi, ca nota de informare a ANP referitoare la permisia de o zi pentru Liviu Dragnea arata ca aceasta a fost acordata regulamentar. Catalin Predoiu a declarat insa ca a.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )