Libnet.ro
UNICEF

22:15

Apelul umanitar al unui preot din Teleorman care construieste case pentru orfani, femei abuzate si batrani singuri din mai multe judete

Adevărul Adevărul,
Apelul umanitar al unui preot din Teleorman care construieste case pentru orfani, femei abuzate si batrani singuri din mai multe judete

Un preot din Teleorman vrea sa ridice case pentru orfani, femei abuzate si batrani singuri din mai multe judete. Proiectul sau se intinde pe trei ani, perioada in care spera sa ridice trei case. Ca sa faca asta, parintele adreseaza un apel celor care pot dona materiale de constructii, bani si alimente. continuă pe Adevărul

Cristiano Ronaldo, CADOU EMOTIONANT facut unui copil din Romania de ziua lui (FOTO)

Superstarul Cristiano Ronaldo i-a facut unui copil din Romania un cadou extraordinar. Luni dimineata, pe 5 noiembrie, ziua in care David Vissa a implinit 10 ani, fotbalistul lusitan i-a oferit pustiului roman.

Cine e politistul din Pitesti care si-a omorat copilul de trei ani, apoi s-a sinucis. Era fiul unui politician

Noi informatii ies la iveala in cazul politistului din Pitesti care si-a omrat copilul de 3 ani, apoi s-a sinucis. Surse judiciare au declarat pentru Libertatea ca politistul se numeste Marius Frantescu si ac.

Echipa Morometii 2 promoveaza filmul prin glume cu valiza din Teleorman

Echipa Morometii 2 profita de TeleormanLeaks si promoveaza premiera filmului intr-o maniera amuzanta, dezvaluind identitatea taranului din Teleorman care a gasit valiza cu informatii pretioase din interiorul Tel Drum.

Teleormanleaks Morometii 2 si face reclama cu glume cu valiza din Teleorman

Realizatorii filmului Morometii 2 au glumit, duminica, pe seama celor afectati de anuntul de sambata seara al jurnalistilor de la Rise Project, acela ca au primit o valiza cu informatii esentiale din interiorul corporatiei Tel Drum, la care procurorii DNA n-au avut acces.

Director al unui spital din Constanta, acuzat de malpraxis: Medicul a uitat instrumentele intr-o pacienta (VIDEO)

Revolta la spitalul militar din Constanta. Medicii s-au saturat sa mai repare si sa mai ascunda greselile medicului Gheorghe Stefan care a pus viata unor pacienti in pericol din cauza ca a gresit niste in.

Razboi intre clanurile interlope: Nepoata unui lider din clanul Duduianu ar fi fost rapita pentru rascumparare

Probleme pentru clanul Duduianu! Nepoata unui important lider a disparut noaptea trecuta de la domiciliul din Ploiesti, unde locuia impreuna cu matusa ei. Apropiati ai familiei Duduianu spun ca fata a fost.

Egipt: Cel putin sapte crestini ucisi n urma unui atac din apropierea unei mnastiri, n Egipt / Atacul a fost revendicat de Statul Islamic

Un atacator a ucis vineri cel putin sapte crestini care se aflau intr-un autobuz din apropierea unei manastirii din Egipt, au anuntat autoritatile, acesta fiind cel mai grav asalt impotriva minoritatii crestine in mai mult un an, relateaza Reuters citat de Mediafax.

Bomba mondena! Ea e diva din Romania care i-a cucerit pe SEICI: A fost ingropata in banii printului din EMIRATE (FOTO)

Unul dintre cei mai bogati seici din Emiratele Arabe, printul Max Al Habtoor, a fost cucerit de o romanca. Este vorba despre Estera o bruneta pe care magnatul a si angajat-o la una dintre firmele lui. Romanca a.

Subiectele zilei: Cum am ajuns sa dam materie prima si sa importam hrana procesata de milioane de euro; Jumatate din cei care au plecat din Romnia n ultimii 3 ani sunt tineri de 20-34 de ani; Munca cu ziua ar putea deveni obligatorie pentru asistatii soc

Omul de afaceri care refuza sa dea spaga in Romania si livreaza la export tot ce produce: Mai, baieti, nu merge, fir-ati ai dracului sa fiti! Nu va dau nicio spaga!Nicolae Furnigea 60 de ani) detine in localitatea. Oamenii Romaniei. Femeia care a facut Viscri celebru. Ascuns bine pe meleagurile transilvanene, Viscri este satul unde parca.

Asistenta de la Spitalul din Zimnicea care a facut un accident vascular la serviciu a murit

Asistenta medicala de la Spitalul Zimnicea care se afla in stare grava, internata la Institutul de Neurologie si Boli Neurovasculare din Bucuresti, dupa ce a suferit un accident vascular la locul de munca, a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )