Libnet.ro
UNICEF

20:15

Apendicele ar putea fi mai folositor decat credeai

Playtech Playtech,
Apendicele ar putea fi mai folositor decat credeai

O serie de cercetari efectuate recent arata ca apendicele ar fi mai mult decat un simplu vestigiu evolutionar, avand o serie de functii. Apendicele este un organ care le-a dat batai de cap savantilor de-a lungul secolelor. Charles Darwin era de parere ca stramosii nostri indepartati il foloseau pentru a digera frunzele, aceasta teorie devenind []. continuă pe Playtech

Ministrul Florin Jianu: Formularul 088 va fi eliminat in aceasta saptamana/ Numarul firmelor inchise, mai mare decat numarul firmelor deschise

Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat, Florin Jianu, anunta intr-o postare pe contul sau de Facebook ca formularul 088 va fi eliminat in aceasta saptamana. Este poate cea mai toxica forma de birocratie, mentionat in Raportul Doing Business 2017 ca forma de ingreunare a afacerilor in Romania. De asemenea, pentru prima oara in ultimii 8 ani, in 2016 numarul firmelor inchise este mai mare decat numarul firmelor deschise, scrie Jianu.

Prezervativul pentru vin pastreaza aroma pe deplin: are o precizie mult mai mare decat cele obisnuite, dar nu este folosit in scop contraceptiv

Imaginatia dusa la extrem a producatorilor a facut ca pe piata sa apara prezervativele de vin. Desi sunt mult mai eficiente decat cele normale, acestea nu sunt folosite in scop contraceptiv.

Masinile diesel produc emisii mai toxice decat camioanele si autobuzele

Masinile diesel moderne produc emisii mai toxice decat camioanele si autobuzele, potrivit cercetatorilor europeni, informeaza publicatia online The Verge.

Situatie fara PRECEDENT in Bulgaria. Numarul turistilor, mai MARE decat al populatiei tarii

Situatie fara precedent in Bulgaria. Tara a reusit sa primeasca din luna februarie a anului trecut si pana in luna ianurie a acestui an mai multi turisti decat populatia sa, potrivit.

Ryanair, mai sus decat Lufthansa: a devenit cea mai mare companie aeriana din Europa dupa numarul de pasageri

Compania low-cost Ryanair a depasit Lufthansa si a devenit astfel cea mai mare companie aeriana din Europa dupa numarul de pasageri in 2016, scrie Deutsche Welle.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )