Libnet.ro
UNICEF

19:45

Aplicatia prin care profesorii din Romania isi pot tine cursurile online

Playtech Playtech,
Aplicatia prin care profesorii din Romania isi pot tine cursurile online

Din cauza pandemiei de coronavirus, toate scolile din Romania raman inchise in aceasta perioada. Dar solutii pentru ca elevii si profesorii sa ramana in contact exista. Din cauza. continuă pe Playtech

Profesorii din Romania urmeaza cursuri care sa-i invete sa predea online

La o saptamana dupa ce cursurile in unitatile scolare au fost suspendate, Ministerul Educatiei anunt.

A fost lansata o platforma online prin care afacerile si antreprenorii pot ajuta spitalele din Romania. Orice firma poate contribui

In contextul in care Organizatia Mondiala a Sanatatii a declarat pandemie, iar in Romania a fost publicat decretul privind instituirea starii de urgenta pe teritoriul tarii noastre, capacitatea sistemului medical romanesc de a face fata si de a reactiona prompt si eficient este esentiala. Spitalele si centrele medicale din Romania sunt in linia intai a luptei impotriva COVID-19, iar cativa antreprenori au lansat o platforma prin care mediul de business poate veni in intampinarea nevoilor urgente ale acestora.

Blocaj in industria auto din Romania: Ford isi trimite acasa angajatii uzinei din Craiova

Pandemia de coronavirus loveste industria auto din Romania. Mii de angajati ai uzinei Ford din Craiova vor intra in somaj tehnic. Ford si Dacia sunt singurii producatori auto care fabrica.

Covid-19. Muzeele din Romania pun la dispozitie tururi virtuale

Muzeele din Romania se alaturademersului mondial de stopare a raspandirii coronavirusului printr-un gest inedit. De marti, toti cei care doresc, pot vizita virtual mai multe muzee din Bucuresti si din.

Consiliul Concurentei a autorizat tranzactia prin care Sika Romania vrea sa preia Adeplast

Consiliul Concurentei a anuntat, luni, ca a autorizat tranzactia prin care Sika Romania, detinuta de grupul elvetian Sika, intentioneaza sa preia producatorul de materiale de constructii Adeplast.

Iohannis trimite Parlamentului pentru reexaminare legea prin care jurnalistii erau scutiti de plata impozitului pe venit

Presedintele Klaus Iohannis a trimis miercuri Parlamentului pentru reexaminare legea initiata de PSD-ALDE prin care jurnalistii erau scutiti de impozitul pe venit. El aduce ca argumente riscul indepartarii de la principiul egalitatii cetatenilor in fata legii si, implicit, cel al echitatii fiscale si arata ca simplele sustineri potrivit carora mass-media din Romania se afla intr-o situatie economica foarte dificila ori ca piata mass-media se restrange atat in privinta operatorilor, cat si a fortei de munca - chiar daca sunt reale - nu sunt de natura a suplini fundamentarea solutiei legislative propuse.

Mall-urile din Bucuresti isi modifica programul de functionare

Centrele comerciale Bucuresti Mall - Vitan si Plaza Romania isi vor modifica programul de functionar.

Drama prin care a trecut Mihaela Tatu: Nici macar nu mai raspund la telefon. Ce se intampla cu vedeta

Toata lumea o cunoaste pe Mihaela Tatu. Desi este mereu zambitoare si bine-dispusa, putini sunt cei care cunosc drama prin care a trecut fosta prezentatoare de televiziune. Drama prin care a trecut Mihaela Tatu: Nici macar nu mai raspund la telefon Mihaela Tatu ramane una dintre cele mai cunoscute aparitii din showbiz-ul autohton, gratie emisiunii .

in plina pandemie de coronavirus, mai multi parlamentari depun un proiect de lege prin care Avocatul Poporului sa aiba salariu de judecator ICCJ

In plina pandemie de coronavirus, mai multi parlamentari, intre care Florin Iordache, Adrian Solomon, Marian Cucsa de la PSD si Adriana Saftoiu de la PNL, au depus un proiect de lege prin care Avocatul Poporului sa aiba o indemnizatie lunara echivalent celei a judecatorilor cu grad maxim de la instanta suprema, precum si pensie speciala.

Centrala termica. Cea mai simpla metoda prin care faci economie la factura pentru gaze

Vremea inca se mentine racoroasa, iar locuintele trebuie incalzite pentru a avea confortul de care avem nevoie. Cu cat in camera este mai cald, cu atat factura la gaze naturale va fi mai mare, in deosebi pentru cei care nu au incalzirea subventionata. Cum scadem factura la gaze in ceea ce priveste confortul termic, vorbim .

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )