Libnet.ro
UNICEF

10:15

Blocaj in industria auto din Romania: Ford isi trimite acasa angajatii uzinei din Craiova

Playtech Playtech,
Blocaj in industria auto din Romania: Ford isi trimite acasa angajatii uzinei din Craiova

Pandemia de coronavirus loveste industria auto din Romania. Mii de angajati ai uzinei Ford din Craiova vor intra in somaj tehnic. Ford si Dacia sunt singurii producatori auto care fabrica. continuă pe Playtech

A fost lansata o platforma online prin care afacerile si antreprenorii pot ajuta spitalele din Romania. Orice firma poate contribui

In contextul in care Organizatia Mondiala a Sanatatii a declarat pandemie, iar in Romania a fost publicat decretul privind instituirea starii de urgenta pe teritoriul tarii noastre, capacitatea sistemului medical romanesc de a face fata si de a reactiona prompt si eficient este esentiala. Spitalele si centrele medicale din Romania sunt in linia intai a luptei impotriva COVID-19, iar cativa antreprenori au lansat o platforma prin care mediul de business poate veni in intampinarea nevoilor urgente ale acestora.

Criza din Romania pune la pamant afacerile lui Mugur Mihaiescu! Garcea e disperat

Criza cu care se confrunta Romania din cauza coronavirusului a afectat si afacerile lui Mugur Mihaiescu, celebrul actor care a interpretat personajul Garcea si actualmente detinator al patru pub-uri din Centrul Vechi al Capitalei. Criza din Romania pune la pamant afacerile lui Mugur Mihaiescu! Garcea e disperat Criza coronavirusului a dus la o scadere dramatica .

Senator PMP: Am o vaga impresie ca s-au intors doar romanii care lucrau la negru. Nu au contribuit niciodata la stat, dar azi se folosesc de protectia sociala din Romania

Senatorul PMP Catalin Lucian Iliescu sustine ca pandemia de coronavius a scos la iveala o problema nerezolvata de autoritatile romane, respectiv cea a romanilor plecati in strainatate si care lucrau acolo fara acte, iar acum s-au intors in Romania cu niste aere de superioritate. El mai sustine ca romanii seriosi care si-au facut un rost in strainatate ar fi ramas acum acolo, iar in Romania s-ar fi intors doar oameni care nu au contribuit niciodata la stat, dar azi se folosesc de protectia sociala din Romania: Sunt indivizi care figureaza chiar pe listele celor dati in urmarire generala de Politie.

Ce se intampla cu banii din Romania, in plina criza. Ludovic Orban explica situatia

Ce se intampla cu banii din Romania? Coronavirus loveste economia. Cum le pune Orban situatia pe tava romanilor si ce solutii au in prim-plan cei de la guvern? Ce se intampla cu banii din Romania? Orban explica situatia Coronavirusul loveste Romania! Ludovic Orban i-a asigurat pe romani, in cursul zilei de duminica, faptul ca in .

Un barbat transportat cu SMURD-ul din Romania in Republica Moldova a mintit ca este infectat cu COVID-19

Un cetatean din Republicii Moldova, transportat marti cu un echipaj SMURD din Romania la punctul de frontiera Giurgiulesti, de unde a fost preluat la Cahul, a mintit ca este infectat cu noul coronavirus pentru a .

Banca Transilvania doneaza 1,4 milioane de lei pentru spitale de stat din Romania

In contextul pandemiei de coronavirus, Banca Transilvania doneaza 1,4 milioane de lei pentru cumpararea unor aparate de ventilatie mecanica, echipamente si materiale pentru spitale de stat din Romania. omer Tetik, Director General BT, spune ca solidaritatea este cea de care avem nevoie cel mai mult in aceasta perioada.

Cum se desfasoara lectiile in singura scoala complet digitalizata din Romania

Inchiderea scolilor nu inseamna si suspendarea cursurilor. Genesis College, prima scoala privata acreditata din Romania, a mutat integral lectiile in mediul online, ca urmare a masurilor luate de autoritatile romane, pentru a preveni epidemia cu noul.

Covid-19. Muzeele din Romania pun la dispozitie tururi virtuale

Muzeele din Romania se alaturademersului mondial de stopare a raspandirii coronavirusului printr-un gest inedit. De marti, toti cei care doresc, pot vizita virtual mai multe muzee din Bucuresti si din.

Ce se intampla cu scolile din Romania odata cu starea de urgenta

Intre 11 si 22 martie, scolile din Romania sunt inchise. A fost o decizie luata ca sa limiteze epidemia de coronavirus. Ministrul Educatiei a venit cu completari inainte de anuntul despre.

Mod inedit de sustinere a medicilor din Romania. Duminica seara, romanii au iesit la ferestre, au luminat cu telefoanele si i-au aplaudat pe cei din linia intai

Mod inedit de sustinere a medicilor din Romania. Duminica seara, la ora 22. 00, romanii sunt indemnati sa iasa la ferestre si sa lumineze cu telefoanele.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )