Libnet.ro
UNICEF

14:15

Aplicatii pentru vacanta care iti vor face vara mai frumoasa

Playtech Playtech,
Aplicatii pentru vacanta care iti vor face vara mai frumoasa

Aplicatii pentru vacanta sunt numeroase atat pe Play Store cat si pe App Store, insa in acest articol le-am inclus doar pe cele mai utile. Impactul pe care dispozitivele inteligente l-a avut asupra modului in care calatorim a fost urias. Avand la baza cantitatea nelimitata de informatii disponibila pe internet, acestea au facut vacantele mai [] Aplicatii pentru vacanta care iti vor face vara mai frumoasa Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Noile ecrane de la LG iti vor face laptopul mai subtire si mai usor

E clar de ceva timp ca ecranele subtiri sunt viitorul. in mod evident, toate companiile mari se conformeaza cererii, iar cei de la LG nu se vor lasa mai prejos. Acestia promit ecrane considerabil mai subtiri, mai usoare si mai sensibile pentru laptopurile lansate anul acesta. Rezolutia full HD nu va lipsi, iar ecranele cuAdvanced [] Noile ecrane de la LG iti vor face laptopul mai subtire si mai usor Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Mancarea in timpul verii: 5 mituri care iti pot face foarte rau

Pe masura ce temperatura de afara creste, cresc si sansele ca alimentele sa se altereze rapid. Tocmai de aceea, potrivit unor studii de specialitate, numarul intoxicarilor alimentare este mare intre lunile mai si septemb.

Cele mai bune aplicatii pentru a asculta muzica pe telefon

Oricat ar fi vremea de prietenoasa, nicio plimbare nu e la fel fara muzica preferata in casti. Pentru ca nu e indicat sa ocupi toata memoria interna a telefonului, am alcatuit o lista cu cele mai bune aplicatii Android pentru muzica, care iti permit sa asculti ce doresti oricand, cu sau fara conexiune la Internet.

Secretar de stat: Salariul nu este o problema pentru romanii care revin in tara. Aici pot face mai multe cu bani mai putini

Bogdan Stanoevici a declarat, miercuri, ca salariul nu este o problema pentru romanii care doresc sa revina in tara. Secretarul de stat in Ministerul Culturii este de parere ca romanii plecati la munca in.

Stanoevici: salariul nu este o problema pentru romanii care doresc sa revina in tara

Secretarul de stat in Ministerul Culturii Bogdan Stanoevici a declarat, miercuri, ca salariul nu este o problema pentru romanii care doresc sa revina in tara, explicand ca acestia au acasa mult mai multe lucruri de facut, cu mult mai putini bani.

Victor Ponta are un mesaj pentru romanii care l-au sustinut. Vezi prima fotografie cu premierul in spitalul din Istanbul

La doua ore de la aparitia publica, premierul Victor Ponta a postat pe Facebook un mesaj pentru romanii care l-au sustinut cat a fost internat, dar si pentru medicii turci care l-au ingrijit. Multumesc tuturor.

Aplicatia pentru Apple Watch care iti gaseste perechea in functie de bataile inimii

O aplicatie pentru Apple Watch le promite abonatilor la reteaua de socializare Tinder sa le gaseasca jumatatea in functie de bataile inimii, scrie businessinsider. com. Aplicatia Hands-Free Tinder,.

5 produse din bucatarie care iti fac pielea frumoasa

Sa gasesti cele mai potrivite produse pentru pielea ta poate fi o adevarata provocare. Ce e bun pentru tipul tau de piele, ce ingrediente contine fiecare produs, cat costa, toate aceste informatii necesita timp.

Sfaturi pentru turistii care viziteaza Grecia

Turistii care se deplaseaza in Grecia trebuie sa aiba asupra lor fonduri in numerar si medicamente de prima necesitate, pentru a face fata situatiilor dificile, recomanda Ministerul francez de Externe, scrie.

REZULTATE FINALE BACALAUREAT 2015 EDU.RO. inca doua zile de foc pentru elevii care au contestat notele la BAC

Absolventii de liceu care au contestat notele obtinute la examenul de Bacalaureat vor mai avea de asteptat inca doua zile pana la afisarea notelor finale.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2364 seconds )