Libnet.ro
UNICEF

01:05

Apostolii lui Stalin. Moartea tragica si misterioasa a celor mai puternici comunisti din Romania

Adevărul Adevărul,
Apostolii lui Stalin. Moartea tragica si misterioasa a celor mai puternici comunisti din Romania

Au fost cei mai puternici oameni din Romania comunista. Si-au construit adevarate statui si pareau nemuritori. Gheorghiu-Dej, Ana Pauker, Vasile Luca, Lucretiu Patrascanu, Chivu Stoica, toti au murit pe altarul pe care si-l construisera. Va prezentam cel mai uman moment al vietii lor: moartea. continuă pe Adevărul

Dupa evadarea ca-n filme din inchisoarea newyorkeza, fugarii au ajuns pe lista celor mai cautati infractori

Cei doi criminali evadati in urma cu aproape doua saptamani dintr-o inchisoare de inalta securitate din statul New York au fost trecuti joi pe lista celor mai cautati 15 fugari de catre politia americana.

Stiinta din spatele celor mai teribile morti din Game of Thrones

Lumea se imparte in doua categorii: cei care sunt fani Game of Thrones si cei care sunt fani Game of Thrones, dar au o placere morbida in a ruina vietile altora spunandu-le ce se va intampla in serial. Pentru ca este evident ca nu ne plac oamenii din a doua categorie, e important sa stiti [] Stiinta din spatele celor mai teribile morti din Game of Thrones Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Studiu Mercer: Bucurestiul, pe locul 178 in clasamentul modial al celor mai scumpe orase pentru expati

Potrivit unui studiu Mercer, Bucurestiul a coborat noua locuri, ajungand pe pozitia 178, in topul celor mai scumpe 207 orase de locuit pentru expati, informeaza Ziarul Financiar. Cercetarea, realizata in luna.

Bucurestiul a coborat pe locul 178 intr-o top al celor mai scumpe orase pentru expati

Bucurestiul a coborat 19 pozitii intr-un top al celor mai scumpe 207 orase pentru expati, pana pe locul 178. De altfel, orasele din Europa Centrala si de Est au scazut in clasament ca urmare a deprecierii monedelor locale fata de dolarul american,.

Colegiul Andrei Saguna a intrat in topul celor mai bune cinci licee din tara

Potrivit unui clasament la nivel national Colegiul Andrei Saguna este pe locul cinci. in top 100 licee au mai intrat si Colegiul Dr. Ioan Mesota, Colegiul Grigore Moisil si Colegiul Unirea.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )