Libnet.ro
UNICEF

07:45

Apple isi dezamageste utilizatorii, din nou: ce s-a intamplat cu iCloud, Apple Music si alte servicii

Playtech Playtech,
Apple isi dezamageste utilizatorii, din nou: ce s-a intamplat cu iCloud, Apple Music si alte servicii

Incepe sa devina din ce in ce mai dificil sa recomanzi servicii online sau sa ai o incredere enorma in platformele care iti leaga accesul la informatii de servere localizate in. continuă pe Playtech

Razvan Fodor, din nou vedeta la Antena 1. Ce emisiune va prezenta

Razvan Fodor a ajuns din nou in prim-plan! Celebrul actor revine pe micile ecrane intr-un nou proiect. Despre ce este vorba si care sunt detaliile cunsocute pana acum despre provocarea pe care a acceptat-o? Razvan Fodor, nou proiect la Antena 1 Razvan Fodor a disparut putin de pe micile ecrane, dar nu si de pe .

Din ce isi castiga Giani din Las Fierbinti banii, pana sa joace in serialul de la PRO TV. Castigam destul de putin

Las Fierbinti a schimbat viata actorilor care aduc la viata personajele serialului, caci comedia romaneasca a prins la public tocmai datorita realitatii din spatele umorului, astfel ca oamenii, regasand in primarul Vasile, Giani, Bobita, Dorel sau Aspirina entitati din cotidian, si-au manifestat gratitudinea fata de cei care spun pe nume unor ofuri permanente din existenta .

Masuri restrictive impuse din nou in Alba Iulia, unde rata de incidenta este de 3,36

Activitatea cu publicul a restaurantelor si a cafenelelor in interiorul cladirilor este din nou interzisa in Alba Iulia, dupa ce rata de infectare a depasit 3 la 1. 000 de locuitori, ajungand la 3,36, transmite Agerpres.

GRAFIC Rata de infectare scade, din nou, in Bucuresti sub 2 17 judete au un indice sub 1

Rata de infectare cu noul coronavirus a scazut, din nou, sub 2 in Bucuresti, incidenta cazurilor la mia de locuitori fiind marti de 1,96. 32 de judete sunt in zona verde de COVID-19, avand un indice sub 1,5. Timis ramane in continuare pe rosu, cu 3,17.

Victor Ciutacu a umilit-o din nou pe Diana Sosoaca. Nu a stat la discutii cu senatoarea de la AUR

Desi prezenta pe micul ecran, aproape constant, Diana Sosoaca pare-se ca si-a cam inchis singura usile in nas. Dupa ce a fostfortata sa plece din platoul Sinteza Zilei, un nou episod a avut loc, zilele acestea. Desi, nu este la prima situatie de acest fel, de data asta Victor Ciutacu a recurs la masuri extreme.

Procurorul general din Manhattan analizeaza daca sa il puna din nou sub acuzare pe Steve Bannon

Biroul procurorului general din Manhattan analizeaza daca sa il puna din nou sub acuzare pe Steve Bannon, pentru delicte statale, dupa ce fostul consilier al Casei Albe a fost gratiat pentru delicte federale de catre fostul presedinte Donald Trump,.

Restaurantele din Alba Iulia se inchid din nou, la interior, dupa cresterea numarului de cazuri de COVID-19

Restaurantele din Alba Iulia si din alte localitati din judetul Alba vor fi din nou inchise la interior dupa cresterea ratei de incidenta a cazurilor de COVID-19. Comitetul Judetean pentru Situatii de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )