Libnet.ro
UNICEF

10:15

Victor Ciutacu a umilit-o din nou pe Diana Sosoaca. Nu a stat la discutii cu senatoarea de la AUR

Playtech Playtech,
Victor Ciutacu a umilit-o din nou pe Diana Sosoaca. Nu a stat la discutii cu senatoarea de la AUR

Desi prezenta pe micul ecran, aproape constant, Diana Sosoaca pare-se ca si-a cam inchis singura usile in nas. Dupa ce a fostfortata sa plece din platoul Sinteza Zilei, un nou episod a avut loc, zilele acestea. Desi, nu este la prima situatie de acest fel, de data asta Victor Ciutacu a recurs la masuri extreme. continuă pe Playtech

Nou protest la Ministerul Sanatatii, unde se afla si senatoarea AUR Diana Sosoaca Presedintele Asociatiei Colectiv spune ca va protesta la MAI: Arafat e cel care se ocupa de toate

Zeci de persoane s-au adunat in fata Ministerului Sanatatii, unde se afla si senatoarea Diana Sosoaca, in a doua zi de proteste, in urma incendiului de la Institutul Matei Bals, potrivit Agerpres. Presedintele Asociatiei Colectiv GTG 3010, Eugen Iancu, a anuntat anterior ca va protesta si el la MAI impotriva crimelor din sanatate, dar nu manat de interese politice, pentru ca i se pare absurd sa ii ceri demisia lui Vlad Voiculescu acum.

Diana Sosoaca, scandal monstru la Sf. Pantelimon. Ce a putut sa faca in interiorul spitalulului este uluitor

Diana Sosoaca, senator AUR, spectacol cu retetitie in fata Spitalului Sfantul Pantelimon din Bucuresti, in urma incidentului petrecut seara trecuta cand mai multi pacienti au fost evacuati din unitatea medicala din cauza fumului degajat de un neon spart. Avocata a facut scandal si la poarta Spitalului Matei Bals. Scandal la Sfantul Pantelimon. Diana Sosoaca a .

George Simion si Diana Sosoaca dau lovitura UDMR-ului. Ce se intampla acum la AUR

Dupa alegerile parlamentare de anul trecut, Alianta AUR a castigat un procent uimitor de 8%. Procentul a propulsat noul partid in cele doua camere ale Parlamentului Romaniei. Deja, in Senat, Diana Sosoaca are functia de sef al Comisiei Juridice. Acum informatiile spun ca alti doi membri AUR vor ocupa functii importante in comisiile de specialitate .

Diana Sosoaca sfideaza autoritatile si instiga romanii la proteste violente: Poporul roman trebuie sa iasa in strada!

Diana Sosoaca nu isi gaseste linistea pana cand nu va crea un adevarat razboi intre popor si autoritati. in urma incendiului de la Matei Bals, senatoarea AUR promite ca va face dreptate, cerandu-le cetatinilor sa iasa in strada pentru a lupta impotriva tradatorilor. Proteste impotriva lui Raed Arafat si a reprezentantilor din Sanatate Vineri dimineata, .

Adrian Nastase o desfiinteaza pe Diana Sosoaca. Ce l-a uluit pe fostul premier: Va face asta

Adrian Nastase l-a atacat pe presedintele Klaus Iohannis, printr-un articol postat pe blogul sau. Fostul premier a aratat ca parlamentul in actuala configuratie s-ar putea sa nu fie cel pe care si l-a dorit seful statului. Adrian Nastase, mesaj pe blog Fostul prim ministru, Adrian Nastase sustine ca Iohannis si-ar dori sa aiba parlamentul sau, .

Razvan Fodor, din nou vedeta la Antena 1. Ce emisiune va prezenta

Razvan Fodor a ajuns din nou in prim-plan! Celebrul actor revine pe micile ecrane intr-un nou proiect. Despre ce este vorba si care sunt detaliile cunsocute pana acum despre provocarea pe care a acceptat-o? Razvan Fodor, nou proiect la Antena 1 Razvan Fodor a disparut putin de pe micile ecrane, dar nu si de pe .

Cristina Dorobantu este din nou singura. De ce s-a despartit de iubit

Cristina Dorobantu este din nou singura! Relatia controversata pe care o are cu fostul logodnic al sau continua sa ajunga in acelasi punct. De ce au ajuns din nou la despartire si care e motivul pentru care prezentatoarei de televiziune nu-i merge in dragoste? Cristina Dorobanti s-a despartit de iubit Are succes si se bucura .

GRAFIC Rata de infectare scade, din nou, in Bucuresti sub 2 17 judete au un indice sub 1

Rata de infectare cu noul coronavirus a scazut, din nou, sub 2 in Bucuresti, incidenta cazurilor la mia de locuitori fiind marti de 1,96. 32 de judete sunt in zona verde de COVID-19, avand un indice sub 1,5. Timis ramane in continuare pe rosu, cu 3,17.

Informatii de ultima ora despre Ion Dichiseanu. Marele artist a ajuns din nou la spital, in stare grava

Care este acum starea de sanatate a actorului Ion Dichiseanu? Marele actor se afla iar pe patul de spital, in stare grava, avand afectiuni pulmonare, anunta Antena3. ro. Informatii de ultima ora despre Ion Dichiseanu Ion Dichiseanu s-a luptat cu o pneumonie severa, pe fondul imunitatii scazute din cauza varstei. Acum, actorul in varsta de 87 .

Ludovic Orban si-a anuntat colegii ca va candida din nou pentru sefia PNL

Ludovic Orban si-a anuntat, luni, colegii din partid ca vrea sa candideze pentru sefia Partidului National Liberal, la Congresul din anul 2021.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2866 seconds )