Libnet.ro
UNICEF

07:15

Razvan Fodor, din nou vedeta la Antena 1. Ce emisiune va prezenta

Playtech Playtech,
Razvan Fodor, din nou vedeta la Antena 1. Ce emisiune va prezenta

Razvan Fodor a ajuns din nou in prim-plan! Celebrul actor revine pe micile ecrane intr-un nou proiect. Despre ce este vorba si care sunt detaliile cunsocute pana acum despre provocarea pe care a acceptat-o? Razvan Fodor, nou proiect la Antena 1 Razvan Fodor a disparut putin de pe micile ecrane, dar nu si de pe . continuă pe Playtech

Victor Ciutacu a umilit-o din nou pe Diana Sosoaca. Nu a stat la discutii cu senatoarea de la AUR

Desi prezenta pe micul ecran, aproape constant, Diana Sosoaca pare-se ca si-a cam inchis singura usile in nas. Dupa ce a fostfortata sa plece din platoul Sinteza Zilei, un nou episod a avut loc, zilele acestea. Desi, nu este la prima situatie de acest fel, de data asta Victor Ciutacu a recurs la masuri extreme.

Ludovic Orban si-a anuntat colegii ca va candida din nou pentru sefia PNL

Ludovic Orban si-a anuntat, luni, colegii din partid ca vrea sa candideze pentru sefia Partidului National Liberal, la Congresul din anul 2021.

Cristina Dorobantu este din nou singura. De ce s-a despartit de iubit

Cristina Dorobantu este din nou singura! Relatia controversata pe care o are cu fostul logodnic al sau continua sa ajunga in acelasi punct. De ce au ajuns din nou la despartire si care e motivul pentru care prezentatoarei de televiziune nu-i merge in dragoste? Cristina Dorobanti s-a despartit de iubit Are succes si se bucura .

GRAFIC Rata de infectare scade, din nou, in Bucuresti sub 2 17 judete au un indice sub 1

Rata de infectare cu noul coronavirus a scazut, din nou, sub 2 in Bucuresti, incidenta cazurilor la mia de locuitori fiind marti de 1,96. 32 de judete sunt in zona verde de COVID-19, avand un indice sub 1,5. Timis ramane in continuare pe rosu, cu 3,17.

Informatii de ultima ora despre Ion Dichiseanu. Marele artist a ajuns din nou la spital, in stare grava

Care este acum starea de sanatate a actorului Ion Dichiseanu? Marele actor se afla iar pe patul de spital, in stare grava, avand afectiuni pulmonare, anunta Antena3. ro. Informatii de ultima ora despre Ion Dichiseanu Ion Dichiseanu s-a luptat cu o pneumonie severa, pe fondul imunitatii scazute din cauza varstei. Acum, actorul in varsta de 87 .

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )