Libnet.ro
UNICEF

20:45

Apple, obligata la despagubiri de 533 milioane dolari pentru incalcarea unor brevete

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Apple, obligata la despagubiri de 533 milioane dolari pentru incalcarea unor brevete

Un tribunal din Texas a impus Apple plata unor despagubiri de 532,9 milioane de dolari, dupa ce a constatat ca softul ITunes incalca trei brevete detinute de compania privata Smartflash, relateaza MarketWatch. continuă pe Wall-Street Ro

FBI ofera 3 milioane de dolari pentru informatii privind un hacker rus

FBI ofera o recompensa de 3 milioane de dolari pentru informatii ce ar putea duce la arestarea, sau condamnarea unui rus, presupus hacker. Cea mai mare recompensa pentru o crima cibernetica este oferita pentru Evge.

FOTOGALERIE Aston Martin prezinta Vulcan, super-masina de 2,8 milioane dolari

Aston Martin va prezenta pe 3 martie la Salonul Auto de la Geneva supercar-ul de competitie Vulcan care dispune de motor de 800 CP, costa 2,8 milioane dolari si va fi construit in doar 24 de exemplare. Cumparartorii vor avea instructor personal care sa-i invete sa conduca pe circuit hypercar-ul capabil sa atinga 320 km/h.

BIRD: 200 milioane euro pentru sprijinirea absolventilor de liceu

Guvernul a aprobat, in sedinta de azi, printr-un memorandum, raportul negocierii acordului de imprumut dintre tara noastra si Banca Internationala pentru Reconstructie si Dezvoltare BIRD), pentru implementarea unui proiect ce va sprijini absolventii de liceu sa-si continue studiile. Acordul prevede acordarea unui imprumut de 200 de milioane de euro, pe 20 de ani.

Peste 650 milioane euro pentru dezvoltarea administratiei si a sistemului judiciar din Romania

Comisia Europeana a adoptat astazi programul operational al Romaniei intitulat Capacitatea administrativa ce vizeaza realizarea unor investitii de 658 de milioane de euro dintre care 553 de milioane din bugetul UE) pentru a ajuta la ameliorarea capacitatii de reactie a administratiei publice si a sistemului judiciar din Romania la nevoile economiei si societatii.

Romania investeste 3,5 milioane euro pentru promovarea imaginii la Expo Milano 2015

Romania merge la , cel mai important eveniment expozitional international. Pentru organizarea pavilionului, Ministerul Afacerilor Externe si-a calculat un buget de 3,5 milioane de euro, suma inclusa in bugetele.

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )