Libnet.ro
UNICEF

19:00

FBI ofera 3 milioane de dolari pentru informatii privind un hacker rus

Antena3 Antena3,
FBI ofera 3 milioane de dolari pentru informatii privind un hacker rus

FBI ofera o recompensa de 3 milioane de dolari pentru informatii ce ar putea duce la arestarea, sau condamnarea unui rus, presupus hacker. Cea mai mare recompensa pentru o crima cibernetica este oferita pentru Evge. continuă pe Antena3

FBI ofera trei milioane de dolari recompensa pe capul unui hacker rus. Cine este cel care ameninta securitatea cibernetica americana

Departamentul de Stat american si FBI au anuntat marti ca ofera trei milioane de dolari in schimbul unor informatii care sa conduca la arestarea si condamnarea hackerului rus Evgheni Bugacev, cea mai mare.

Apple, obligata la despagubiri de 533 milioane dolari pentru incalcarea unor brevete

Un tribunal din Texas a impus Apple plata unor despagubiri de 532,9 milioane de dolari, dupa ce a constatat ca softul ITunes incalca trei brevete detinute de compania privata Smartflash, relateaza MarketWatch.

VIDEO: FBI ofera 3.000.000$ recompensa pentru capturarea unui hacker rus

Departamentul de Stat american si FBI au anuntat recent ca ofera trei milioane de dolari in schimbul unor informatii care sa conduca la arestarea si condamnarea hackerului rus Evgheni Bogacev, cea mai mare recompensa oferita vreodata de Statele Unite intr-un caz cibernetic, potrivit Mediafax. ro .

FOTOGALERIE Aston Martin prezinta Vulcan, super-masina de 2,8 milioane dolari

Aston Martin va prezenta pe 3 martie la Salonul Auto de la Geneva supercar-ul de competitie Vulcan care dispune de motor de 800 CP, costa 2,8 milioane dolari si va fi construit in doar 24 de exemplare. Cumparartorii vor avea instructor personal care sa-i invete sa conduca pe circuit hypercar-ul capabil sa atinga 320 km/h.

BIRD: 200 milioane euro pentru sprijinirea absolventilor de liceu

Guvernul a aprobat, in sedinta de azi, printr-un memorandum, raportul negocierii acordului de imprumut dintre tara noastra si Banca Internationala pentru Reconstructie si Dezvoltare BIRD), pentru implementarea unui proiect ce va sprijini absolventii de liceu sa-si continue studiile. Acordul prevede acordarea unui imprumut de 200 de milioane de euro, pe 20 de ani.

Peste 650 milioane euro pentru dezvoltarea administratiei si a sistemului judiciar din Romania

Comisia Europeana a adoptat astazi programul operational al Romaniei intitulat Capacitatea administrativa ce vizeaza realizarea unor investitii de 658 de milioane de euro dintre care 553 de milioane din bugetul UE) pentru a ajuta la ameliorarea capacitatii de reactie a administratiei publice si a sistemului judiciar din Romania la nevoile economiei si societatii.

Romania investeste 3,5 milioane euro pentru promovarea imaginii la Expo Milano 2015

Romania merge la , cel mai important eveniment expozitional international. Pentru organizarea pavilionului, Ministerul Afacerilor Externe si-a calculat un buget de 3,5 milioane de euro, suma inclusa in bugetele.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )