Libnet.ro
UNICEF

15:15

Apple a prezentat o noua versiune a iTunes, una dintre cele mai importante de la lansare

Antena3 Antena3,
Apple a prezentat o noua versiune a iTunes, una dintre cele mai importante de la lansare

Apple a prezentat o noua versiune a iTunes, cu un look modificat si cu o mai mare integrare cu serviciul iCloud de stocare a datelor pe Internet, aceasta fiind cea mai importanta modificare efectuata de la lansarea. continuă pe Antena3

Una dintre cele mai cunoscute avocate din Bucuresti, retinuta de DIICOT

Una dintre cele mai cunoscute avocate din Bucuresti a fost retinuta de DIICOT. Violeta Oancea este acuzata ca a inscris in documente un imprumut fictiv de 50. 000 de euro. Banii ar fi provenit de fapt din trafic.

FOTOGALERIE BMW prezinta conceptul i3 Coupe, o noua versiune a masinii electrice i3 ce va fi lansata in forma finala in 2013

Producatorul auto german BMW prezinta la Salonul Auto de la Los Angeles 30 noiembrie-9 decembrie) conceptul i3 Coupe, o noua versiune a masinii electrice i3, dezvaluita deocamdata doar sub forma de concept, dar care in forma finala va ajunge pe piata in 2013. BMW i3 Coupe Concept dispune de un motor electric de 125 kW/170 CP care livreaza un cuplu maxim de 250 Nm.

Exclusiv! Malvina a intalnit-o pe Penelope Cruz la Milano: Este una dintre cele mai frumoase femei din lume

Malvina a facut parte din delegatia Romaniei care a luat parte la evenimentul ce a marcat lansarea Calendarului Campari 2013, a carui vedeta este Penelope Cruz. Petrecerea a fost organizata la Milano, iar Malvina a pasit pe covorul rosu alaturi de faimoasa actrita, despre care spune ca este una dintre cele mai frumoase femei din lume. Continue reading .

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )