Libnet.ro
UNICEF

12:16

Aproape 600 de persoane au primit ajutor medical, la Electric Castle. Dintre ei, cei mai multi erau beti

România Liberă România Liberă,
Aproape 600 de persoane au primit ajutor medical, la Electric Castle. Dintre ei, cei mai multi erau beti

Echipajele ISU Cluj au intervenit, in perioada 12 - 16 iulie, pentru a acorda ajutor medical la Festivalul Electric Castle din localitatea clujeana Bontida. continuă pe România Liberă

Aproape 600 de tineri au primit ajutor medical, la Electric Castle. Dintre ei, cei mai multi erau beti

Echipajele ISU Cluj au intervenit, in perioada 12 - 16 iulie, pentru a acorda ajutor medical la Festivalul Electric Castle din localitatea clujeana Bontida.

Electric Castle: Peste 32.000 de persoane, in prima zi de festival, la Castelul Banffy din Bontida

Prima zi oficiala a festivalului de muzica electronica din comuna Bontida, Cluj, Electric Castle, a strans sub un cer senin si plin de stele 32. 000 de oameni, anunta organizatorii. Unul dintre cele mai asteptate concerte a fost a celor de la MODERAT, iar in cea de-a doua zi de festival, pe scenele Electric Castle vor urca, printre altii, Fanfare Ciocarlia, Dub Pistols si UNKLE.

VIDEO Cum a fost calmat un tanar violent la Electric Castle

Un tanar violent a fost imobilizat de jandarmi, duminica, dupa miezul noptii, in zona intrarii principale a festivalului Electric Castle. Purtatorul de cuvant al Gruparii Mobile de Jandarmi, Marius Ardelean, sustine ca acesta era in stare avansata de ebrietate si a avut nevoie de ingrijiri medicale pentru a-si reveni.

Festivalul Electric Castle 2017, o editie a recordurilor: peste 150.000 de festivalieri, eforturi logistice uriase si show-uri de zile mari

Editia cu numarul 5 a Festivalului Electric Castle a fost cea mai spectaculoasa de pana acum, spun organizatorii. EC 2017 a insemnat si un numar record de participati, pe langa eforturile logistice uriase si show-urile de zile mari ale artistilor veniti la Bontida.

VIDEO Festivalul Electric Castle 2017, o editie a recordurilor: peste 160.000 de festivalieri, eforturi logistice uriase si show-uri de zile mari

Editia cu numarul 5 a Festivalului Electric Castle a fost cea mai spectaculoasa de pana acum, spun organizatorii. EC 2017 a insemnat si un numar record de participati, pe langa eforturile logistice uriase si show-urile de zile mari ale artistilor veniti la Bontida.

Un laptop de 7.000 de lei a fost furat din incinta Electric Castle. Calculatorul, recuperat de politisti

Sesizati de un barbat din Craiova ca i-ar fi disparut laptopul de 7. 000 de lei in incinta festivalului Electric Castle, politistii din Cluj au gasit faptasii: doi tineri de 22 si 23 de ani, originari din judetul Cluj.

Trei staruri pe cea mai mare scena a EC: Trentemoller, Franz Ferdinand si Deadmau5 concerteaza duminica la Electric Castle 2017

Capetele de afis ale zilei de duminica la Electric Castle au un palmares impresionant: Deadmau5 a fost nominalizat de sase ori la premiile Grammy si a castigat de trei ori competitii mondiale dedicate DJ-ilor, Franz Ferdinand - trupa care au castigat de mai multe ori Brit Awards si care au, anul acesta, la Bontida, singurul lor concert din estul Europei, Trentemoller - artist apreciat si pentru atmosfera pe care o creeaza la concerte.

FOTO VIDEO Ziua 3 la Electric Castle: 42.000 de petrecareti, Architects, Alt-J, Duke Dumont

Circa 42. 000 de festivalieri s-au distrat in a treia zi a Festivalului Electric Castle. Pe cele noua scene ale festivalului au urcat artisti de talie mondiala, cum ar fi Architects, Alt-J, Duke Dumont.

FOTO VIDEO Cum s-au distrat circa 38.000 de oameni la Festivalul Electric Castle in ziua a doua

In a doua zi la Electric Castle de la Bontida, circa 38. 000 de oameni au dansat si s-au distrat in fata scenelor festivalului unde au urcat artisti precum Dub Pistols, Punnany Massif, Paul van Dyk, Tommy Cash. Azi, 15 iulie, distractia continua cu Architects, 8710; AltJ), Duke Dumont si Counterfeit.

FOTO VIDEO Cum s-au distrat 38.000 de oameni la Festivalul Electric Castle in ziua a doua

In a doua zi, la Electric Castle de la Bontida, circa 38. 000 de oameni au dansat si s-au distrat in fata scenelor festivalului, pe care au urcat artisti precum Dub Pistols, Punnany Massif, Paul van Dyk, Tommy Cash. Azi, 15 iulie, distractia continua cu Architects, 8710; AltJ), Duke Dumont si Counterfeit.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )