Libnet.ro
UNICEF

13:00

Aproape de doua ori mai multi oameni decedeaza in Statele Unite din cauza bacteriilor rezistente la antibiotice

Hotnews Hotnews,
 Aproape de doua ori mai multi oameni decedeaza in Statele Unite din cauza bacteriilor rezistente la antibiotice

Aproape de doua ori mai multi oameni decedeaza in Statele Unite din cauza bacteriilor rezistente la antibiotice comparativ cu cat se credea inainte, au precizat miercuri oficiali americani responsabili pentru sanatatea publica. continuă pe Hotnews

Abia acum s-a aflat! Romanii care castigau de trei ori mai multi bani decat Nicolae Ceausescu inainte de 1989

Acestia erau romanii care castigau mai multi bani decat Nicolae Ceausescu! inca din perioada de pana in 89 acestia castigau sume foarte mari, mai ales cand era vorba de echipele importante din.

Alegerile din Spania: Socialistii ocupa primul loc, in timp ce partidul de extrema dreapta castiga de doua ori mai multe locuri in parlament

Partidul socialist de la guvernare a castigat cele mai multe locuri in cadrul alegerilor generale, insa nu a reusit sa stranga o majoritate, in timp ce partidul de extrema dreapta Vox, a inregistrat un castig semnificativ, scrie BBC.

Iohannis, de doua ori mai multe voturi decat Dancila in Maramures, judet condus de un vicepresedinte PSD

Klaus Iohannis a castigat alegerile prezidentiale in judetul Maramures, unde s-a clasat pe primul loc, cu 40,1% din voturi, in fata Vioricai Dancila, in conditiile in care judetul este condus din postura de presedinte al Consiliului Judetean de vicepresedintele PSD Gabriel Zetea.

Ultimul refugiu de gheata din Oceanul Arctic dispare cu o viteza de doua ori mai mare decat se credea initial

Portiunea de gheata cu cea mai mare grosime din Oceanul Arctic, care este de asemenea si cea mai veche, dispare de doua ori mai repede decat restul ghetii din ocean, potrivit unui nou studiu, scrie Phys. org.

Cornel Dinu, marturisiri uluitoare! Ce salarii aveau jucatorii de la Steaua si Dinamo in perioada comunismului: De doua-trei ori mai mult decat castiga Ceausescu

Echipele romanesti au facut istorie in fotbalul european in perioada comunismului, desi fotbalistii nu erau platiti la fel de bine ca cei care jucau la marile cluburi din Europa. Jucatorii de la Steaua si Dinamo castigau, totusi, de doua-trei ori mai mult decat Nicolae Ceausescu, sustine Cornel Dinu. Cornel Dinu: Un jucator de la Steaua .

Mai multi lideri USR au cerut demisia lui Dan Barna. Va fi vot online pentru demiterea acestuia - surse Digi24.ro

Intr-o sedinta a Consiliului Politic, care a avut loc in noaptea de luni spre marti, mai multi lideri din USR i-au cerut lui Dan Barna sa isi asume esecul de la alegerile prezidentiale si sa demisioneze din functie. Presedintele USR vrea sa ceara un.

Dan Barna, cu mandatul pe masa. Mai multi lideri iicer demisia lui Dan Barna din fruntea formatiunii

Esecul de la alegerile prezidentiale zdruncina USR. Mai multi lideri ai USR cer demisia lui Dan Barna din fruntea formatiunii. Tot mai multe voci din partid ii cer demisia lui Dan Barna si o reformare de urgenta a .

Dan Barna, cu mandatul pe masa. Mai multi lideri ii cer demisia din fruntea formatiunii

Esecul de la alegerile prezidentiale zdruncina USR. Mai multi lideri ai USR cer demisia lui Dan Barna din fruntea formatiunii. Tot mai multe voci din partid ii cer demisia lui Dan Barna si o reformare de urgenta a .

FOTO VIDEO Venetia devastata de a doua cea mai mare maree din istorie Bazilica Sfantul Marcu, zeci de apartamente si barci distruse Doua persoane au murit

Primarul Venetiei a catalogat, miercuri, orasul drept zona de dezastru, dupa ce a doua cea mai mare maree din istorie a maturat intregul oras declarat patrimoniu al umanitatii in 1979, inundand Bazilica Sfantul Marcu si scufundand stradutele, relateaza Reuters.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2641 seconds )