Libnet.ro
UNICEF

20:30

Aproape jumatate din angajatii din invatamantul preuniversitar doresc sa se vaccineze - ministrul Educatiei

Hotnews Hotnews,
 Aproape jumatate din angajatii din invatamantul preuniversitar doresc sa se vaccineze - ministrul Educatiei

Aproape 50% din personalul din invatamantul preuniversitar doreste sa se vaccineze impotriva coronavirusului, a declarat ministrul Educatiei Sorin Cimpeanu miercuri seara, la Antena 3. in mediul universitar, procentul este de circa 60%. continuă pe Hotnews

Aproape jumatate din cadrele didactice din Prahova intentioneaza sa se vaccineze anti-COVID

In Prahova, 3. 236 de cadre didactice si-au exprimat dorinta de a se imuniza impotriva COVID-19, dintr-un total de 6. 706, fiind aproape jumatate din totalul de la nivel judetean, informeaza Agerpres. Profesorii.

MINISTERUL EDUCATIEI: Mai mult de jumatate din angajatii din invatamant doresc sa se vaccineze

Ponderea angajatilor din invatamantul preuniversitar care s-au aratat pana acum disponibili sa se vaccineze anti-Covid-19 se apropie de 50%, anunta la RFI ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu. in schimb, procentul din sistemul universitar a ajuns la 60%.

Aproape jumatate din elevi spun ca scoala online este degeaba. Sondaj

Aproape 50% din elevii constanteni spun ca scoala online nu le satisface nevoile educationale, 6,3% declara ca nu au echipamente proprii pentru cursuri, iar peste 27% considera ca profesorii nu sunt pregatiti pentru acest tip de predare, potrivit unui sondaj initiat de Consiliul Elevilor.

Doar jumatate dintre angajatii scolilor buzoiene vor sa se vaccineze anti-COVID

Doar jumatate din numarul total al angajatilor care lucreaza in scolile din judetul Buzau si-au exprimat dorinta de a se vaccina anti-COVID.

Pana de curent in Bucuresti: Zona de nord-est a ramas aproape jumatate de ora fara electricitate

Un incident produs marti la ora 11. 14, in statia Fundeni a Transelectrica, a lasat zona de nord-est a Bucurestiului fara curent electric. Toti consumatorii au fost alimentati la ora 11. Echipele Transelectrica fac verificari pentru a identifica motivele care au dus la producerea incidentului. Aceasta pana de curent s-a produs la doar cateva zile dupa incidentul care a lasat sase judete din nordul tarii fara electricitate.

Ucraina face apel la UE sa ajute tarile din Parteneriatul Estic sa-si vaccineze populatiile

Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski, a carui tara nu a obtinut pana acum nicio doza de vaccin impotriva COVID-19, a facut apel marti la Uniunea Europeana sa ajute Kievul si alte cinci foste republici sovietice sa-si vaccineze populatiile, relateaza AFP si Reuters.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2393 seconds )