Libnet.ro
UNICEF

21:45

Doar jumatate dintre angajatii scolilor buzoiene vor sa se vaccineze anti-COVID

Adevărul Adevărul,
Doar jumatate dintre angajatii scolilor buzoiene vor sa se vaccineze anti-COVID

Doar jumatate din numarul total al angajatilor care lucreaza in scolile din judetul Buzau si-au exprimat dorinta de a se vaccina anti-COVID. continuă pe Adevărul

Campania de vaccinare, amenintata de absenta unei strategii eficiente de comunicare: Mai putin de jumatate dintre romanii de la oras vor sa se vaccineze impotriva COVID-19

Cu doar o zi inainte de inceperea celei de-a doua etape a campaniei de vaccinare, lipsa unei strategii eficiente de comunicaredin partea autoritatilorcontnua sa aiba efecte negative asupra procesului.

MINISTERUL EDUCATIEI: Mai mult de jumatate din angajatii din invatamant doresc sa se vaccineze

Ponderea angajatilor din invatamantul preuniversitar care s-au aratat pana acum disponibili sa se vaccineze anti-Covid-19 se apropie de 50%, anunta la RFI ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu. in schimb, procentul din sistemul universitar a ajuns la 60%.

Mai putin de jumatate din cadrele didactice din Gorj vor sa se vaccineze impotriva COVID-19

Doar 40% din personalul unitatilor de invatamant din judetul Gorj au fost de acord sa se vaccineze impotriva noului coronavirus.

Sondaj: Trei sferturi dintre profesori si parinti si peste jumatate dintre elevi sustin redeschiderea scolilor

Trei sferturi dintre profesori si parinti si peste jumatate dintre copii considera necesara redeschiderea scolilor, arata un sondaj al organizatiei Salvati Copiii Romania. Recent, ministrul Educatiei, Sorin.

IOHANNIS: Din 8 februarie majoritatea scolilor se vor redeschide

Presedintele Klaus Iohannis a declarat astazi in cadrul unei conferinte de presa ca incepand din semestrul doi, din 8 februarie, majoritatea scolilor se vor redeschide.

Klaus Iohannis: Din 8 februarie majoritatea scolilor se vor deschide. Scenariul galben se redeschid gradinitele si merg la scoala copiii din ciclul primar si clasele terminale. Scenariul rosu prezenta fizica la gradinite si clasele I-IV

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, la finalul discutiilor de la Palatul Cotroceni, ca din 8 februarie majoritatea scolilor se vor deschide. Astfel, se va reveni la sistemul descentralizat de decizie cu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )