Libnet.ro
UNICEF

13:45

Aproape jumatate din cadrele didactice din Prahova intentioneaza sa se vaccineze anti-COVID

B1 B1,
Aproape jumatate din cadrele didactice din Prahova intentioneaza sa se vaccineze anti-COVID

In Prahova, 3. 236 de cadre didactice si-au exprimat dorinta de a se imuniza impotriva COVID-19, dintr-un total de 6. 706, fiind aproape jumatate din totalul de la nivel judetean, informeaza Agerpres. Profesorii. continuă pe B1

Mai putin de jumatate din cadrele didactice din Gorj vor sa se vaccineze impotriva COVID-19

Doar 40% din personalul unitatilor de invatamant din judetul Gorj au fost de acord sa se vaccineze impotriva noului coronavirus.

Aproape jumatate din elevi spun ca scoala online este degeaba. Sondaj

Aproape 50% din elevii constanteni spun ca scoala online nu le satisface nevoile educationale, 6,3% declara ca nu au echipamente proprii pentru cursuri, iar peste 27% considera ca profesorii nu sunt pregatiti pentru acest tip de predare, potrivit unui sondaj initiat de Consiliul Elevilor.

Aproape jumatate din angajatii din invatamantul preuniversitar doresc sa se vaccineze - ministrul Educatiei

Aproape 50% din personalul din invatamantul preuniversitar doreste sa se vaccineze impotriva coronavirusului, a declarat ministrul Educatiei Sorin Cimpeanu miercuri seara, la Antena 3. in mediul universitar, procentul este de circa 60%.

MINISTERUL EDUCATIEI: Mai mult de jumatate din angajatii din invatamant doresc sa se vaccineze

Ponderea angajatilor din invatamantul preuniversitar care s-au aratat pana acum disponibili sa se vaccineze anti-Covid-19 se apropie de 50%, anunta la RFI ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu. in schimb, procentul din sistemul universitar a ajuns la 60%.

Pana de curent in Bucuresti: Zona de nord-est a ramas aproape jumatate de ora fara electricitate

Un incident produs marti la ora 11. 14, in statia Fundeni a Transelectrica, a lasat zona de nord-est a Bucurestiului fara curent electric. Toti consumatorii au fost alimentati la ora 11. Echipele Transelectrica fac verificari pentru a identifica motivele care au dus la producerea incidentului. Aceasta pana de curent s-a produs la doar cateva zile dupa incidentul care a lasat sase judete din nordul tarii fara electricitate.

Ucraina face apel la UE sa ajute tarile din Parteneriatul Estic sa-si vaccineze populatiile

Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski, a carui tara nu a obtinut pana acum nicio doza de vaccin impotriva COVID-19, a facut apel marti la Uniunea Europeana sa ajute Kievul si alte cinci foste republici sovietice sa-si vaccineze populatiile, relateaza AFP si Reuters.

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2084 seconds )