Libnet.ro
UNICEF

20:15

Mai putin de jumatate din cadrele didactice din Gorj vor sa se vaccineze impotriva COVID-19

Adevărul Adevărul,
Mai putin de jumatate din cadrele didactice din Gorj vor sa se vaccineze impotriva COVID-19

Doar 40% din personalul unitatilor de invatamant din judetul Gorj au fost de acord sa se vaccineze impotriva noului coronavirus. continuă pe Adevărul

Aproape jumatate din cadrele didactice din Prahova intentioneaza sa se vaccineze anti-COVID

In Prahova, 3. 236 de cadre didactice si-au exprimat dorinta de a se imuniza impotriva COVID-19, dintr-un total de 6. 706, fiind aproape jumatate din totalul de la nivel judetean, informeaza Agerpres. Profesorii.

Cat costa revenirea la scoala a celor mai saraci copii din lume - studiu

Temerile ca vom avea o generatie pierduta in cele mai sarace tari din lume pot fi inlaturate prin investitii de 50 miliarde de dolari, o garantie ca 136 milioane de copii se vor putea intoarce la scoala, potrivit unui studiu al Salvati Copiii. Aceasta inseamna un cost de 370 de dolari pentru fiecare elev, cel putin in 59 dintre cele mai sarace tari din lume.

MINISTERUL EDUCATIEI: Mai mult de jumatate din angajatii din invatamant doresc sa se vaccineze

Ponderea angajatilor din invatamantul preuniversitar care s-au aratat pana acum disponibili sa se vaccineze anti-Covid-19 se apropie de 50%, anunta la RFI ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu. in schimb, procentul din sistemul universitar a ajuns la 60%.

Imunitatea in fata COVID-19 poate tine pana la cinci luni. Un studiu arata ca persoanele care au fost deja infectate sunt cu 83% mai putin predispuse sa se reinfecteze

Faptul ca persoanele care s-au infectat deja cu SARS-CoV-2 devin imune in fata bolii este deja cunoscut, mai putin stiut este insa intervalul de timp in care ele nu pot face boala. Un studiu recent, realizat de.

De ce a murit Nevada Alexander Musk, primul copil al miliardarului Elon Musk. O poveste mai putin cunoscuta

Elon Musk 49 de ani), fondatorul Tesla si Space X, considerat cel mai bogat om din lume de revista Forbes, este unul dintre cele mai controversate persoane din viata publica. A fost casatorit de doua ori, dupa ca.

Cele mai vandute masini din Romania in 2020. Surpriza din top

Cele mai vandute masini din Romania in 2020. Surpriza din top. Anul trecut a schimbat complet piata autoturismelor noi si la mana a doua. Ce se intampla dupa un an greu pe piata auto, cititi in articolul de mai jos. Ce masini s-au vandut cel mai bine in 2020. Trei marci reprezinta 60% din vanzari Acestea .

Speak a povestit cel mai penibil moment din viata. Ce a patit artistul

Cantaretul Speak a povestit cel mai penibil moment din viata. intamplarea nu ii face tocmai cinste vedetei. Ce a patit artistul, citese in articolul de mai jos. Speak a povestit cel mai penibil moment din viata lui. Putini ar fi avut puterea sa recunoasca asta Cantaretul Speak a povestit cel mai penibil moment din viata .

Ministrul Muncii a dezvaluit care este cea mai mare pensie din Romania: Nu pot sa tolerez si nici sa dorm noaptea

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, si-a exprimat indignarea fata de nedreptatile care au loc in Romania. Daca mii de persoane traiesc cu o pensie minima, insuficienta pentru un trai decent, pensionarii de lux beneficiaza de sume astronomice nemeritate. Ce pensie astronomica primeste cel mai bogat pensionar Atunci cand te gandesti la un pensionar de rand din .

Turcan: Cea mai mare pensie din Romania este 78.634 de lei

Cea mai mare pensie din Romania este 78. 634 de lei, din care 5. 205 lei din contributivitate si 73. 429 de lei din criterii favorizante obtinute din mai multe legi, a anuntat la Digi24 ministrul Muncii Raluca Turcan.

Top 30 cei mai bogati oameni din lume

De la an la an, mai multe publicatii internationale alcatuiesc topul celor mai bogati oameni din lume. Desi acestia sunt, in majoritate, aceiasi, in ultimii ani au aparut jucatori noi care au crescut rapid si si-au asigurat o pozitie pe podium.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )