Libnet.ro
UNICEF

01:05

Aproape un miliard de euro au fost scosi din Romania in ultimii cinci ani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Aproape un miliard de euro au fost scosi din Romania in ultimii cinci ani

Aproape un miliard de euro au fost scosi din Romania in ultimii cinci ani, iar cu acesti bani s-ar fi putut realiza multe proiecte, a declarat, ieri, Ionut Misa, directorul general al Directiei Generale de Administrare a Marilor Contribuabili din ANAF, referindu-se la preturile de transfer, potrivit Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

ANAF: Aproape un miliard de euro au fost scosi din Romania in ultimii cinci ani

Aproape un miliard de euro au fost scosi din Romania in ultimii cinci ani, iar cu acesti bani s-ar fi putut realiza multe proiecte, a declarat, vineri, Ionut Misa, directorul general al Directiei Generale de Administrare a Marilor Contribuabili din ANAF, referindu-se la preturile de transfer, transmite Agerpres.

Semnal de alarma a ANAF: Aproape un miliard de euro au fost scosi din Romania in ultimii cinci ani (VIDEO)

ANAF trage un semnal de alarma! Aproape un miliard de euro au fost scosi din Romania in ultimii cinci ani. Cu acesti bani s-ar fi putut realiza multe proiecte, a spus Ionut Misa, seful Directiei de.

Statistici ingrijoratoare ale ANAF: Aproape un miliard de euro au fost scosi din Romania in ultimii 5 ani

Declaratii surprinzatoare facute de Ionut Misa, directorul general al Directiei Generale de Administrare a Marilor Contribuabili din ANAF. Referindu-se la preturile de transfer, acesta a declarat ca aproape un mi.

Statul a platit cea mare mare indemnizatie pentru cresterea copilului din Romania: 35.000 de euro/luna

Chiar daca ANAF a inceput o ancheta cu privire la cea mai mare indemnizatie din Romania pentru cresterea copilului in valoare de 35. 000 de euro pe luna, aceasta a fost platita.

S-a platit cea mai mare indemnizatie de crestere a copilului din Romania, echivalenta cu suma de 35.000 de euro pe luna

Un tata, om de afaceri din municipiul Sibiu, a incasat miercuri cea mai mare indemnizatie de crestere a copilului din Romania, echivalentul in lei a 35. 000 de euro.

Cu ancheta ANAF in desfasurare, statul a platit cea mare mare indemnizatie pentru cresterea copilului din Romania

Chiar daca ANAF a inceput o ancheta cu privire la cea mai mare indemnizatie din Romania pentru cresterea copilului in valoare de 35. 000 de euro pe luna, aceasta a fost platita.

Cea mai mare pensie din Romania este incasata de un fost sef de penitenciar: Gheorghe Balasoiu primeste 34.000 de lei lunar

Fostul sef al Penitenciarului Colibasi, Gheorghe Balasoiu, este pensionarul din Romania care primeste cei mai multi bani din partea statului. Pensia sa lunara ajunge la 34. 000 de lei, aproximativ 8. 000 de.

Gadea, prins cu minciuna. Lemn taiat in Elvetia, prezentat la Antena 3 ca fiind din Romania. Kamikaze: Profitati de scandalul ursului de la Sibiu si prezentati niste imagini bomba din filmul The Revenant (VIDEO)

Mihai Gadea a fost prins cu minciuna. Dupa ce a prezentat o stire bomba despre defrisarile ilegale din Romania, jurnalistul Alexandru Cautis de la Kamikaze a aratat ca realizatorul.

Reprezentantii afacerilor de familie din Romania au discutat joi cu experti europeni despre avantajele schimbului de experienta in gestionarea businessului

Reprezentantii celor mai de succes afaceri de familie din Romania s-au reunit joi la Bucuresti, in cadrul celei de a doua editii a evenimentului anual Constitutiile de familie, desfasurat sub conducerea Family Business Network Romania, organizatia care reuneste interesele antreprenorilor romani cu firme in care au cooptat membri ai familiei. Desfasurat cu sprijinul LGT Privat Bank AG, banca familiei Princiare de Liechtenstein, evenimentul a adus in fata publicului roman experti din 4 tari pentru a prezenta avantajele schimbului de experienta in gestionarea afacerilor de familie.

Sistemul isi face propriul Partid: UniuneaSalvatiSistemulSoros si Securitatea din Romania

Fostul premier Victor Ponta a lansat un atac dur la adresa Uniunii Salvati Romania USR), afirmand ca sistemul s-a hotarat sa isi faca propriul partid numit UniuneaSalvatiSistemulSoros si Securitatea din Romania.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )