Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cea mai mare pensie din Romania este incasata de un fost sef de penitenciar: Gheorghe Balasoiu primeste 34.000 de lei lunar

B1 B1,
Cea mai mare pensie din Romania este incasata de un fost sef de penitenciar: Gheorghe Balasoiu primeste 34.000 de lei lunar

Fostul sef al Penitenciarului Colibasi, Gheorghe Balasoiu, este pensionarul din Romania care primeste cei mai multi bani din partea statului. Pensia sa lunara ajunge la 34. 000 de lei, aproximativ 8. 000 de. continuă pe B1

MECRMA organizeaza TIMM 2016, cel mai mare eveniment din Romania dedicat IMM-urilor

Ministerul Economiei, Comertului si Relatiilor cu Mediul de Afaceri organizeaza Targul intreprinderilor Mici si Mijlocii-TIMM 2016, cel mai mare eveniment din Romania dedicat IMM-urilor, la care vor participa cel putin 450 de companii, potrivit unui comunicat remis redactiei.

FOTO. Razie in cea mai mare piata din tara. Politistii economici fac verificari la toate magazinele

Politistii economici impreuna cu inspectorii ANSVSA fac verificari la magazinele din Hala Obor din Capitala. O alta actiune de acest fel a mai avut loc in luna mai, cand au fost ridicate tone de branzeturi si carne, fiind acordate amenzi de 6. 200 de lei.

S-a platit cea mai mare indemnizatie de crestere a copilului din Romania, echivalenta cu suma de 35.000 de euro pe luna

Un tata, om de afaceri din municipiul Sibiu, a incasat miercuri cea mai mare indemnizatie de crestere a copilului din Romania, echivalentul in lei a 35. 000 de euro.

Cea mai mare indemnizatie de cresterea copilului din tara a fost platita, desi ANAF nu a finalizat cercetarea veniturilor persoanei in cauza

Agentia Judeteana de Prestatii Sociale Sibiu a platit unui sibian cea mai mare indemnizatie de cresterea copilului din tara, de aproximativ 35. 000 de euro, desi reprezentantii ANAF nu au finalizat cercetarea veniturilor barbatului. Conducerea.

Cu ancheta ANAF in desfasurare, statul a platit cea mare mare indemnizatie pentru cresterea copilului din Romania

Chiar daca ANAF a inceput o ancheta cu privire la cea mai mare indemnizatie din Romania pentru cresterea copilului in valoare de 35. 000 de euro pe luna, aceasta a fost platita.

Statul a platit cea mare mare indemnizatie pentru cresterea copilului din Romania: 35.000 de euro/luna

Chiar daca ANAF a inceput o ancheta cu privire la cea mai mare indemnizatie din Romania pentru cresterea copilului in valoare de 35. 000 de euro pe luna, aceasta a fost platita.

Cum se vindeca de frica de cutremur, ce duce oameni in pragul psihozei. Cea mai mare siguranta ti-o da propria minte

Conform unor studii recente, cei mai multi oameni nu mor in urma efectelor propriu-zise ale unui cutremur, ci datorita reactiilor generate de frica pe care o traiesc in timpul seismului. inainte de a putea actiona pentru a-si proteja viata, cei in cauza trebuie sa invete sa isi stapaneasca frica de cutremur.

Orasul in care se plateste cea mai scumpa caldura din tara

Tarifele pentru termoficarea centralizata trec de 200 de lei/gigacalorie in marile orase, cel mai mic pret fiind in Bucuresti.

Promisiunea celui mai mare festival de comedie din Romania: filme rar accesibile, teatru, cele mai noi productii romanesti si mult umor

O noua editie a celui mai mare eveniment dedicat filmului de comedie din Romania, Festivalului International de Comedie Comedy Cluj, ii invita pe cinefili in inima Ardealului sa vizioneze comedii din tari despre a caror cinematografie se stie prea putine precum Coreea de Nord, Panama, Chile si Noua Zeelanda.

Beneficiile salinoterapiei. Cum profitam de cel mai pur aer din lume si de cea mai sarata apa din Romania

Salinoterapia sau haloterapia si hidrokinetoterapia in bazinele cu apa sarata reprezinta, probabil, cele mai eficiente metode de a preveni si ameliora unele dintre cele mai intalnite afectiuni din sfera ORL, respectiv ale aparatului locomotor, dar si o parte dintre afectiunile neurologice.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2479 seconds )